Carns TorrasCarnes Torras
1592
post-template-default,single,single-post,postid-1592,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Carns TorrasCarnes Torras

Carns Torras són ramaders des del 1860. Aquesta família originaria de l’Arboç té la seva granja tot just passada la Cobertera de Calafell. O dit d’un altre manera, a 10 minuts des del nostre restaurant.
Ara mateix la seva granja es dedica majoritàriament a la cria de vedella d’origen català. El procès de cria és basat en mètodes sostenibles i tradicionals per assegurar la màxima qualitat en el producte final.

La família Torras treballen en els següents punts per poder aconseguir la carn desitjada:

Màxima atenció a l’alimentació. Aquesta es basa d’ordi i farratge que ells mateixos es conreen.  Al mateix temps complementen amb un pinso natural formulat personalment pels propietaris. En cap moment s’utilitza cap pinso industrial per l’engreix dels animals. A més, durant la visita vam poder constatar de primera mà la qualitat de la llet que donen a les cries durant les primeres setmanes.vedelles jovesUn altre aspecte a destacar és la recerca de tot moment de la satisfacció de l’animal. Està demostrat que els animals que pateixen no produeixen carns amb valor afegit. Per aquest motiu, des de carns Torras ofereixen a les vedelles amplis corrals amb pocs exemplars per tal de permetre la llibertat de moviments. A més, els grans corrals estan enfocats en direcció al mar permeten als animals rebre una suau brisa que prové del mar i circula entre les petites muntanyes de la Cobertera permetent d’aquesta manera no tenir temperatures excessives durant l’estiu.

Vedella de Calafell

Un altre aspecte tècnic a destacar és intentar alterar el  menys possible els animals. Per exemple han adequat les seves intal•lacions  amb carrils de formigó perquè l’animal estigui comode mentres rep els controls sanitaris. Alhora també han construït rampes i monta-cargues per tal de no estressar l’animal quan s’ha de traslladar.

Finalment, la higiene i control de l’animal. El treball dur i diari de tenir sempre els corrals en condicions per tal de tenir un control sanitari adequat i augmentar al mateix temps el benestar de l’animal.

En conclusió, el secret de la família Torras és permetre que l’animal segueixi un creixement natural, en què l’única intervenció dels ramaders és per augmentar la satisfacció i benestar dels exemplars i no pas en l’acceleració de la criança per treure un ràpid rendiment.

Deixar constància que també tenen una petita producció de cabrits amb el mateix control de qualitat en seu acurat creixement.

I per últim, un projecte i alhora una il•lusió, la cria de vaques durant més de quatre anys i que reben tota l’atenció de la família Torras. El resultat de la carn és magnífica, com vam poder comprovar amb el sopar maridatge que vam oferir als nostres clients durant el més de febrer i en què en mateix Salvador Torras va presentar la carn als nostres clients “in situ”.

criança de vaca

Durant aquest any, també us hem ofert una carta gastronòmica amb la seva carn. Però el que podreu trobar sempre a la nostra carta és el seu filet rosat intens, tendre i gustos.

Tal com va quedar reflectit en l’article del blog informatiu agronotícies (article ), la unió del productor i el cuiner ha de ser natural i necessària per poder transmetre els valors que hi ha darrera de cadascuna de les nostres feines.

Carns Torras

Mercat Municipal de Calafell (Parades 4-5-6)
Passeig de la Unió, S/N
43820 Calafell
Telf. 977 69 09 21

Carnes Torras son ganaderos desde 1860. Esta familia originaria de L’Arboç tiene su granja apenas pasada la Cobertera de Calafell. O dicho de otro modo, a 10 minutos desde nuestro restaurante.
Ahora mismo su granja se dedica mayoritariamente a la cría de ternera de origen catalán. El proceso de cría es basado en métodos sostenibles y tradicionales para asegurar la máxima calidad en el producto final.
La familia Torras trabajan en los siguientes puntos para poder conseguir la carne deseada:
Máxima atención a la alimentación. Esta se basa de cebada y forraje que ellos mismos se cultivan. Al mismo tiempo complementan con un pienso natural formulado personalmente por los propietarios. En ningún momento se utiliza ningún pienso industrial para el engorde de los animales. Además, durante la visita pudimos constatar de primera mano la calidad de la leche que dan a las crías durante las primeras semanas.

vedelles joves
Otro aspecto a destacar es la búsqueda de todo momento de la satisfacción del animal. Está demostrado que los animales que padecen no producen carnes con valor añadido. Por este motivo, desde carnes Torras ofrecen a las terneras amplios corrales con pocos ejemplares para permitir la libertad de movimientos. Además, los grandes corrales están enfocados en dirección al marque  permiten a los animales recibir una suave brisa que proviene del mar y circula entre las pequeñas montañas de la Cobertera permitiendo de esta manera no tener temperaturas excesivas durante el verano.

Otro aspecto técnico a destacar es intentar alterar lo menos posible a los animales. Por ejemplo han adecuado sus instalaciones con carriles de hormigón para que el animal esté cómodo mientras recibe los controles sanitarios. Asimismo también han construido rampas y monta-cargas para no estresar al animal cuando este precisa ser trasladado.

Finalmente, la higiene y control del animal. El trabajo duro y diario de tener siempre los corrales en condiciones para tener un control sanitario adecuado y aumentar al mismo tiempo el bienestar del animal.

En conclusión, el secreto de la familia Torras es permitir que el animal siga un crecimiento natural, en que la única intervención de los ganaderos es para aumentar la satisfacción y bienestar de los ejemplares y no en la aceleración de la crianza para sacar un rápido rendimiento.
Dejar constancia de que también tienen una pequeña producción de cabritos con el mismo control de calidad en su cuidado crecimiento.


Y por último, un proyecto y a la vez una ilusión, la cría de vacas durante más de cuatro años y que reciben toda la atención de la familia Torras. El resultado de la carne es magnífica, como pudimos comprobar con la cena maridaje que ofrecimos a nuestros clientes durante el mes de febrero y en que en mismo Salvador Torras presentó la carne a nuestros clientes “in situ”.

criança de vaca
Durante este año, también os hemos ofrecido una carta gastronómica con su carne. Pero lo que podréis encontrar siempre en nuestra carta es su filete rosado intenso, tierno y saboroso.

Tal como quedó reflejado en el artículo del blog informativo agronoticies, la unión del productor y el cocinero debe ser natural y necesaria para poder transmitir los valores que hay detrás de cada una de nuestros trabajos.

Carns Torras

Mercat Municipal de Calafell (Parades 4-5-6)
Passeig de la Unió, S/N
43820 Calafell
Telf. 977 69 09 21

David Vernet

2 Comments
 • david

  5 de maig de 2014 at 14:46 Respon

  hola, he ido al mercado a comprar carne y no esta la tienda ¿me puedes dar la dirección de su nueva ubicación?

  gracias

 • David Vernet

  7 de maig de 2014 at 1:10 Respon

  Con la construcción del Nuevo Mercado este paradista ha preferido no seguir en este ubicación. De momento está sirviendo al cliente profesional ya que tienen sala de despiece propia. Aún así tiene previsto o buscar una nueva ubicación. El teléfono de l’Arboç donde esta situado es 977 67 03 59

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.