Primer aniversari del nostre blog gastronòmic Primer aniversario de nuestro blog gastronómico
1669
post-template-default,single,single-post,postid-1669,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Primer aniversari del nostre blog gastronòmic Primer aniversario de nuestro blog gastronómico

Avui fa un any que vam estrenar la nova web integrant un blog per tal d’oferir un canal de comunicació directe amb vosaltres.

Amb 105 articles publicats us hem parlat de nous productes, dels productors que l’elaboren, de receptes, de vins i tot el que envolta la cultura gastronòmica del nostre país.
Però alhora ens ha servit per oferir-vos un servei de qualitat i d’informació actualitzada del nostre calendari d’activats, jornades gastronòmiques, novetats i esdeveniments del nostre restaurant.

A caire personal aquest blog m’ha permès portar a terme una de les meves grans passions, parlar sobre tot el que envolta la gastronomia. Durant tot aquest temps ha estat una eina d’aprenentatge personal, m’ha permès descobrir nous productes de qualitat,  conèixer persones que tenien coses  a explicar molt interessants, i sobretot una eina per animar-me a seguir endavant i treballar per una forma d’entendre l’ofici basat en l’ètica, el respecte, l’autocrítica i el coneixement seriós de totes les matèries que envolten la nostra professió.

Estem treballant per oferir-vos noves seccions i novetats dins del nostre blog per seguir millorant pel respecte d’arribar cada dia a més gent.  A més, actualment ja podeu trobar el nostre compte de twitter i facebook totalment actius on hi trobareu la feina del dia a dia en un format més breu i directe.

Finalment, agrair a totes les persones que ens heu seguit habitualment i m’heu animat a seguir escrivint tot i la falta de temps en aquest ofici. També agrair a tots els nous lectors que cada mes des de què vam començar ens han fet créixer.

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos aquest darrer any. Espero poder-vos seguir oferint nous continguts de qualitat per aprendre tots plegats.
David VernetHoy hace un año que estrenamos la nueva web integrando un blog para ofrecer un canal de comunicación directo con vosotros.

Con 105 artículos publicados os hemos hablado de nuevos productos, los productores que lo elaboran, de recetas, de vinos y todo lo que rodea la cultura gastronómica de nuestro país.
Pero al mismo tiempo nos ha servido para ofrecer un servicio de calidad y de información actualizada de nuestro calendario de actividades, jornadas gastronómicas, novedades y eventos de nuestro restaurante.

A índole personal este blog me ha permitido llevar a cabo una de mis grandes pasiones, hablar sobre todo lo que rodea la gastronomía. Durante todo este tiempo ha sido una herramienta de aprendizaje personal, me ha permitido descubrir nuevos productos de calidad, conocer a personas que tenían cosas a contar muy interesantes, y sobre todo una herramienta para animarme a seguir adelante y trabajar por una forma de entender el oficio basado en la ética, el respeto, la autocrítica y el conocimiento serio de todas las materias que rodean nuestra profesión.

Estamos trabajando para ofreceros nuevas secciones y novedades dentro de nuestro blog para seguir mejorando por el respeto de llegar cada día a más gente. Además, actualmente ya podéis encontrar nuestra cuenta de twitter y facebook totalmente activos donde encontraréis el trabajo del día a día en un formato más breve y directo.

Finalmente, agradecer a todas las personas que nos habéis seguido habitualmente y me habéis animado a seguir escribiendo a pesar de la falta de tiempo en este oficio. También agradecer a todos los nuevos lectores que cada mes desde que empezamos nos han hecho crecer.

Muchas gracias a todos por acompañarnos este último año. Espero poder seguir ofreciendo nuevos contenidos de calidad para aprender todos juntos.
David Vernet

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.