TV3 a la nostra cuinaTelevisión de Catalunya visita nuestra cocina

L’equip del TN comarques de Televisió de Catalunya ens ha visitat per explicar la nostra proposta de menú iber de les jornades gastronòmiques Cossetans a taula del Festival Terra Ibèrica.

Durant la gravació hem presentat els nostres plats i hem finalitzat la cuixa de cabrit amb fruits secs, defrutum i cereals saltejats.
A més hem parlat de la nostra aplicació dels ingredients i elaboracions de la cuina antiga.

Podeu veure el reportatge al Telenotícies Comarques de Televisió de Catalunya demà 6 d’agost en emissió a tot Catalunya.

Vell Papiol surt a tv3

El equipo del TN comarcas de Televisió de Catalunya nos ha visitado para explicar nuestra propuesta de menú íbero de las jornadas gastronómicas cosetanos en la mesa del Festival Tierra Ibérica.

Durante la grabación hemos presentado nuestros platos y hemos finalizado la pierna de cabrito con frutos secos, defrutum y cereales salteados.
Además hemos hablado de nuestra aplicación de los ingredientes y elaboraciones de la cocina antigua.

Podéis ver el reportaje en el Telenotícies Comarques mañana 6 de agosto en emisión en toda Cataluña.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada