Segona Ruta de tapes i vins Segur – Calafell 2012Segona Ruta de tapas y vinos de Segur – Calafell 2012

Del 14 al 30 de setembre tindrà lloc la Segona Ruta de Tapes i Vins DO Penedès de Segur i Calafell.

Aquest any La Ruta aporta moltes novetats que donaran un valor afegit envers l’edició de l’any passat.

El primer canvi important és la col·laboració amb la DO Penedès, ja que cada establiment servirà amb la seva tapa un vi diferent de qualsevol celler inscrit en el Consell Regulador de la DO Penedès. Així doncs, a més de tastar diverses tapes alhora podreu degustar una gran diversitat de vins animant-vos d’aquesta manera a fer el máxim nombre de visites als establiments participants.

Un altre punt a destacar és la creació d’una web interaccionada amb les xarxes socials (twitter, facebook i Google+) per tal d’estar informat en tot moment sobre els esdeveniments de la ruta.

Finalment destacar també els premis que podreu guanyar com a participants:

Als 3 primers que aconsegueixin recórrer i segellar els 35 establiments participants rebran un premi segur d’una estància amb esmorzar i sopar a més de 80 Hotels i cases rurals de tota la península per a dues persones que se’ls atorgarà a la Fira de Sant Miquel.

A més, tothom que aporti 10 segells (5 al nucli de la Platja de Calafell i 5 al nucli de Segur) rebran un premi gastronòmic A més entraran en el sorteig d’una estància Gourmet amb esmorzar i sopar en un hotel per a dues persones.

A part d’aquests regals principals també hi haurà un sorteig amb altres premis com cistelles eno-gastronòmiques, viatge en Limusina per a 4 parelles (durant la Fira de Sant Miquel), tast de vins a cellers de la DO Penedès, xecs regals, etc.

Com podeu observar teniu molt motius per participar a la Segona Ruta de Tapes i vins DO Penedès de Calafell, tan per la seva qualitat com pels premis que podeu guanyar.

La nostra tapa per Ruta de Tapes ivins de Calafell 2012 és:

Pop a la graella fumat ”in situ”, escalivada i vinagreta de nyores amb maridatge de vi blanc Xarel·lo 2011 de Castellroig

En els propers dies us farem l’explicació més extensa de la nostra tapa, però per començar a fer boca ja podeu veure i valorar la nostra tapa a partir d’aquest moment a la pàgina de la nostra tapa dins la web oficial de la Ruta.

Bona Ruta!

Tapa Ruta de tapes de Calafell

 

Del 14 al 30 de septiembre tendrá lugar la Segunda Ruta de Tapas y Vinos DO Penedès de Segur i Calafell.

Este año La Ruta aporta muchas novedades que aportarán un valor añadido.
El primer cambio importante es la colaboración con la DO Penedès, ya que cada establecimiento servirá con su tapa un vino diferente de cualquier bodega inscrita en el Consejo Regulador de la DO Penedès. Así pues, además de probar varias tapas, podrá degustar una gran diversidad de vinos animando de este modo a hacer el máximo número de visitas a los establecimientos participantes.

Otra punto a destacar es la creación de una web interaccionada con las redes sociales (twitter, facebook y Google+) para estar informado en todo momento sobre los acontecimientos de la ruta.

Finalmente destacar también los premios que puede ganar como participantes:
Los 3 primeros que consigan recorrer y sellar los 35 establecimientos participantes recibirán un premio seguro de una estancia con desayuno y cena a más de 80 Hoteles y casas rurales de toda la península para dos personas que se les otorgará en la Feria de San Miquel.
Además, todo los que aporten 10 sellos (5 al núcleo de la Playa de Calafell y 5 en el núcleo de Segur) recibirán un premio gastronómico, además entrarán en el sorteo de una estancia Gourmet con desayuno y cena en un hotele para dos personas.

Aparte de estos regalos principales también  habrá sorteos con otros premios como cestas eno-gastronómicas, ruta en Limusina para 4 parejas (durante la Feria de San Miguel), cata de vinos en bodegas de la DO Penedès, cheques regalos, cestas gastronómicas , etc.

Como podéis observar tienen muchos motivos para participar en la Segunda Ruta de Tapas y vinos DO Penedès de Calafell.

Nuestra tapa para la Segona Ruta de Tapas y vinos de Calafell 2012 es:
Pulpo a la parrilla ahumado” in situ”, escalibada y vinagreta de ñoras con maridaje de vino blanco Xarel · lo 2011 de Castellroig
En los próximos dias os haremos la explicación más extendida de nuestra tapa, pero para empezar a hacer boca ya podéis ver y valorar nuestra tapa a partir de este momento en la web oficial de la Ruta.

Tapa Ruta de tapes de Calafell

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.