Carnaval Xurigué de Calafell 2013Carnava Xurigué de Calafell 2013

Aquest cap de setmana arriba el carnaval Xurigué a Calafell. Durant tot el cap de setmana les carrosses i comparses faran rua pels 3 nuclis de Calafell. Però un dels aspectes més importants d’aquest any és que el recorregut del dissabte a la nit  a la platja de Calafell s’ha escurçat per concentrar tota la festa en aquest nucli tal com es feia anys enrere que van portar a ser una rua referent per la seva qualitat i presencia de públic. En aquest enllaç podreu trobar tota la informació del Carnaval Xurigué 2013 de Calafell.

Al nostre restaurant durant tot el cap de setmana  trobareu la nostra carta i menú amb els millors productes de qualitat. A més recordeu que estem en plenes jornades del Calçot del Montmell per tant en les nostres suggerències a la carta i menú hi destaca la presència d’aquest producte en què ara s’expressa amb les millors qualitats.

A més, durant tot el cap de setmana us tenim preparades les màscares de Carnaval de xocolata amb gerds i dolç de llet per acompanyar la sobretaula.

Us desitgem un bon carnaval Xurigué 2013!

Este fin de semana llega el carnaval Xurigué en Calafell. Durante todo el fin de semana las carrozas y comparsas harán rúa por los 3 núcleos de Calafell. Pero uno de los aspectos más importantes de este año es que el recorrido del sábado por la noche en la playa de Calafell se ha acortado para concentrar toda la fiesta en este núcleo tal como se hacía años atrás que llevaron a ser un desfile referente por su calidad y presencia de público. En este enlace podréis encontrar toda la información del Carnaval Xurigué 2013 de Calafell.

En nuestro restaurante durante todo el fin de semana encontrará nuestra carta y menú con los mejores productos de calidad. Además recuerde que estamos en plenas jornadas del Calçot del Montmell y  podréis en nuestras sugerencias y menús  la presencia de este producto en el que ahora se expresa con las mejores calidades.

Además, durante todo el fin de semana os tenemos preparadas las máscaras de Carnaval de chocolate con diversos sabores para acompañar la sobremesa.

Os deseamos un buen carnaval Xurigué 2013!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada