Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidreHuevo a baja temperatura, espinacas salteadas, bacalao confitado con sobrasada artesana y pan de cristal

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Us volem presentar la nostra proposta per la Xerrada i col·loqui “Què hi ha darrere d’un plat?”  amb tast de producte i maridatge de vins organitzat per Terra i Taula aquest proper dimarts a la sala Entrevinyes del celler Avgvstus de Sant Vicenç dels Calders. Més informació de l’activitat

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Producte:
Ous i espinacs naturals

Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre)


Maridatge:

Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature”

Xavier Vidal – Jané Ventura (el Vendrell)

 Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Os queremos presentar nuestra propuesta para la Charla y coloquio “¿Qué hay detrás de un plato?” con cata de producto y maridaje de vinos organizado por Terra i Taula este próximo martes en la sala Entrevinyes la bodega Avgvstus de Sant Vicenç dels Calders. Más información de la actividad

Huevo a baja temperatura, espinacas salteadas, bacalao confitado con sobrasada artesana y pan de cristal

Producto:
Huevos y espinacas naturales

Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre)

Maridaje:
Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature”

Xavier Vidal – Jané Ventura (El Vendrell)

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.