Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidreHuevo a baja temperatura, espinacas salteadas, bacalao confitado con sobrasada artesana y pan de cristal
2038
post-template-default,single,single-post,postid-2038,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidreHuevo a baja temperatura, espinacas salteadas, bacalao confitado con sobrasada artesana y pan de cristal

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Us volem presentar la nostra proposta per la Xerrada i col·loqui “Què hi ha darrere d’un plat?”  amb tast de producte i maridatge de vins organitzat per Terra i Taula aquest proper dimarts a la sala Entrevinyes del celler Avgvstus de Sant Vicenç dels Calders. Més informació de l’activitat

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Producte:
Ous i espinacs naturals

Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre)


Maridatge:

Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature”

Xavier Vidal – Jané Ventura (el Vendrell)

 Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

Os queremos presentar nuestra propuesta para la Charla y coloquio “¿Qué hay detrás de un plato?” con cata de producto y maridaje de vinos organizado por Terra i Taula este próximo martes en la sala Entrevinyes la bodega Avgvstus de Sant Vicenç dels Calders. Más información de la actividad

Huevo a baja temperatura, espinacas salteadas, bacalao confitado con sobrasada artesana y pan de cristal

Producto:
Huevos y espinacas naturales

Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre)

Maridaje:
Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature”

Xavier Vidal – Jané Ventura (El Vendrell)

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.