Secció gastronòmica a Ràdio CalafellSección gastronómica en Radio Calafell

Aquest passat estiu  vam col·laborar al programa “El Pai Pai” amb Ferran Rodríguez a Ràdio Calafell. Durant 5 setmanes us vam acostar algunes receptes del Corpus Català de la Cuina.

Podeu escoltar els programes gravats en el següents enllaços:

Desprès de l’experiència tant positiva, aquest any també col·laborem amb una secció gastronòmica al programa l’Aparador amb Marta Rius de Ràdio Calafell. En aquest espai us donaré receptes, parlaré de productes i  i convidarem productors per conèixer a fons aquests. Tot això sense oblidar la cultura del vi i els seus protagonistes. Escolta’ns al 107.9FM o en directe per internet tots els dimecres a partir de les 10:30h i fins les 11h aproximadament.


Esperem que aquest espai a la llarga també hi pugui haver una connexió amb l’oient per tal d’intercanviar i interactuar a través de la vostra participació. Ho podeu fer a través del nostre facebook o correu electrònic.

Tanmateix també podeu escoltar el programa Ràdio a la Carta de Calafell Ràdio.  Recordeu que trobareu el programa cada dimecres i durant els darrers 30 minuts de l’arxiu.

Finalment també us recomanem escoltar el següent programa Gent de Calafell en el qual ens van entrevistar i vam poder parlar de molts aspectes culinaris però també de la meva experiència professional com a cuiner en diversos indrets.

 

 Este pasado verano colaboramos en el programa “El Pai Pai” con Ferran Rodríguez en Radio Calafell. Durante 5 semanas os acercamos algunas recetas del Corpus Catalán de la Cocina.

Puede escuchar los programas grabados en los siguientes enlaces:

Después de la experiencia tan positiva, este año también colaboramos con una sección gastronómica al programa de l‘Aparador con Marta Rius de Radio Calafell. En este espacio os daré recetas, hablaré de productos y convidaemos productores para profundizar sobre estos productos.  Todo ello sin olvidar la cultura del vino y sus protagonistas. Escúchanos en 107.9FM o en directo por internet todos los miércoles a partir de las 10:30 h y hasta las 11h aproximadamente.


Esperamos que este espacio a la larga también pueda haber una conexión con el oyente para intercambiar e interactuar a través de su participación. Lo podeis hacer en nuestro facebook o correo electrónico.

También podeis escuchar el programa a través del servicio Radio a la Carta. Recuerda que són siempre los miercoles y los últimos 30 minutos de la gravación.

Finalmente también os recomiendo escuchar el siguiente programa “Gente de Calafell” en el que nos entrevistaron y pudimos hablar de muchos aspectos culinarios pero también de mi experiencia profesional como cocinero en diversos lugares.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.