Secció gastronòmica a Ràdio CalafellSección gastronómica en Radio Calafell

Aquest passat estiu  vam col·laborar al programa “El Pai Pai” amb Ferran Rodríguez a Ràdio Calafell. Durant 5 setmanes us vam acostar algunes receptes del Corpus Català de la Cuina.

Podeu escoltar els programes gravats en el següents enllaços:

Desprès de l’experiència tant positiva, aquest any també col·laborem amb una secció gastronòmica al programa l’Aparador amb Marta Rius de Ràdio Calafell. En aquest espai us donaré receptes, parlaré de productes i  i convidarem productors per conèixer a fons aquests. Tot això sense oblidar la cultura del vi i els seus protagonistes. Escolta’ns al 107.9FM o en directe per internet tots els dimecres a partir de les 10:30h i fins les 11h aproximadament.


Esperem que aquest espai a la llarga també hi pugui haver una connexió amb l’oient per tal d’intercanviar i interactuar a través de la vostra participació. Ho podeu fer a través del nostre facebook o correu electrònic.

Tanmateix també podeu escoltar el programa Ràdio a la Carta de Calafell Ràdio.  Recordeu que trobareu el programa cada dimecres i durant els darrers 30 minuts de l’arxiu.

Finalment també us recomanem escoltar el següent programa Gent de Calafell en el qual ens van entrevistar i vam poder parlar de molts aspectes culinaris però també de la meva experiència professional com a cuiner en diversos indrets.

 

 Este pasado verano colaboramos en el programa “El Pai Pai” con Ferran Rodríguez en Radio Calafell. Durante 5 semanas os acercamos algunas recetas del Corpus Catalán de la Cocina.

Puede escuchar los programas grabados en los siguientes enlaces:

Después de la experiencia tan positiva, este año también colaboramos con una sección gastronómica al programa de l‘Aparador con Marta Rius de Radio Calafell. En este espacio os daré recetas, hablaré de productos y convidaemos productores para profundizar sobre estos productos.  Todo ello sin olvidar la cultura del vino y sus protagonistas. Escúchanos en 107.9FM o en directo por internet todos los miércoles a partir de las 10:30 h y hasta las 11h aproximadamente.


Esperamos que este espacio a la larga también pueda haber una conexión con el oyente para intercambiar e interactuar a través de su participación. Lo podeis hacer en nuestro facebook o correo electrónico.

También podeis escuchar el programa a través del servicio Radio a la Carta. Recuerda que són siempre los miercoles y los últimos 30 minutos de la gravación.

Finalmente también os recomiendo escuchar el siguiente programa “Gente de Calafell” en el que nos entrevistaron y pudimos hablar de muchos aspectos culinarios pero también de mi experiencia profesional como cocinero en diversos lugares.

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.