Iniciem el 2014 Iniciamos el 2014

Aquesta setmana hem tornat obrir les portes amb la il·lusió i les ganes de treballar i apropar-nos la nostra cuina i passió per tot el que envolta la gastronomia. Esperem que aquest any us poguem fer gaudir del menjar i el beure amb dels productes de qualitat i ben elaborats, tant de manera tradicional com amb tocs d’innovació.

Aquest any continuarem amb les activitats del col·lectiu Terra i Taula però també iniciarem més iniciatives pròpies per fer-vos gaudir d’àpats especials i que no us deixin indiferents.

Finalment recordar-vos que hi ha productes i plats d’hivern que podreu gaudir al nostre restaurant:

– Iniciem temporada amb plats elaborats amb Calçot del Montmell (IGP Calçot del Montmell).

– També és temps de Xató, l’amanida per excel·lència del Penedès . Ben aviat, podreu gaudir d’un menú especial com a participants de la Ruta de Xató.

Amanida Xató

– Verdures d’hivern autòctones del Penedès, com l‘espigall. Entre altres productes d’horta ecològica.

Esperem que aquest any ens seguiu fent confiança com ho feu ja des de varies dècades. Us proposem visitar el nostre blog sovint per tal d’estar ben informat de les nostres propostes, receptes, productes, etc.

 

 Esta semana hemos vuelto abrir las puertas con la ilusión y las ganas de trabajar y acercar nuestra cocina y pasión por todo lo que rodea a la gastronomía . Esperamos que este año os hagamos disfrutar de la comida y la bebida con los productos de calidad y bien elaborados , tanto de manera tradicional como con toques de innovación .

Este año continuaremos con las actividades del colectivo Terra y Taula pero también iniciaremos más iniciativas propias para haceros disfrutar de comidas especiales y que no os dejen indiferentes .

Finalmente recordar que hay productos y platos de invierno que podrá disfrutar en nuestro restaurante :

– Iniciamos temporada con platos elaborados con Calçot del Montmell ( IGP Calçot del Montmell ) .


– También es tiempo de Xató , la ensalada por excelencia del Penedès . Pronto , podrá disfrutar de un menú especial como participantes de la Ruta de Xató .

Amanida Xató

– Verduras de invierno autóctonas del Penedès , como el “espigalls” . Entre otros productos de huerta ecológica.

Esperamos que este año nos siga haciendo confianza como lo hizo ya desde varias décadas . Os proponemos visitar nuestro blog a menudo para estar bien informado de nuestras propuestas , recetas , productos , etc .

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada