Menú Sant Valentí 2014 CalafellMenú degustación San Valentín 2014 Calafell

Menú degustació per parelles
Sant Valentí 2014 a Calafell

En motiu de la festa de Sant Valentí us hem preparat un menú degustació per gaudir-lo en parella. A continuació us detallem la nostra proposta gastronòmica al nostre restaurant en què trobareu un ambient acollidor ideal per celebracions amb parella.

Menú degustació per parelles
Sant Valentí 2014 a Calafell
Diivendres 14 de febrer (migdia i nit) o  dissabte 15 de febrer (només nit)

Comencem amb un petit aperitiu de la casa

Seguim amb dos entrants, un fred i un calent;
Amanida de canonges i cabdells, amb encenalls de fetge “mi-cuit” d’ànec, nous i reducció de Vinagre Merlot de Forvm
Crema de porros lleugerament fumada, ou ecològic escalfat i cruixent de pernil ibèric

A continuació, peix fresc de la llotja de pescadors de Vilanova;
Suquet de peix de llotja

Acabem amb una carn;
Entrama de vedella a la salsa de Porto i arròs salvatge saltejat

I de postres;

Coulant de xocolata tebi acompanyat fruits vermells i pètals de roses cristal·litats. Acompanyat amb cava rosat

Cafè amb dolços

Cafè i pa inclòs
Begudes incloses: Vi blanc o negre del Penedès o Cava
Preu: 30 € (IVA inclosa) per persona

 Con motivo de la fiesta de San Valentín os hemos preparado un menú degustación para disfrutarlo en pareja. A continuación os detallamos nuestra propuesta gastronómica de nuestro restaurante en el que encontrará un ambiente acogedor ideal para celebraciones con pareja.

Menú degustación San Valentín 2014 Calafell
Viernes 14 de febrero (mediodía y noche), sábado 15 (noche)

Comenzamos con un pequeño aperitivo de la casa

Seguimos con dos entrantes, uno de frio y uno de caliente;
Ensalada de canónigos y cogollos, virutas de hígao “mi-cuit” de pato, nueces y reducción de vinagre Merlot de Forvm.
Crema de puerros ligeramente ahumada con huevo ecológico escaldado y crujiente de jamón ibérico

A continuación, pescado fresco de la lonja de pescadores de Vilanova;
Suquet” de pescado de lonja

Acabamos con una carne;
Entrama de ternera a la salsa de Porto i arroz salvaje salteado

I de postres;
Coulant de chocolate tibio con frutos rojos y pétalos de rosas. Acompañado con una copa de cava rosado

Café i pan incluido
Bebidas incluidas: Vino blanco o tinto del Penedès o Cava
Precio: 30 € (IVA incluida) por persona

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.