La cultura de l’oli a través del tastLa Cutura del aceite a través de la cata

Aquesta setmana passada vam reobrir les portes amb les ganes i la il·lusió de seguir-vos oferint la nostra proposta gastronòmica i familiar.

A partir d’ara intentarem que com a mínim un cop al mes pogueu gaudir d’alguna proposta gastronòmica especial al nostre restaurant.

Així doncs, per aquest proper dissabte 8 de Febrer a les 18:45h us hem preparat una tarda gastronòmica amb el títol “La Cultura de l’Oli a través del Tast”.

Got homologat a nivell internacional per dur a terme el tast d'oli professional

D’olis hi ha molts tipus, i tot que podem pensar que les diferències són poques, la veritat és que les qualitat, la manera d’elaborar-lo i sobretot el seu gust són molt diferents. Us proposem aprendre tots els secrets de d’oli d’una manera pràctica i a través d’un tast dirigit per Jordi Pascual productor d’oli d’oliva verge extra Torclum. En aquest tast farem comparatives d’olis de varietats i orígens diferents. També volem resoldre dubtes sobre aquest producte tant habitual a les nostres taules. És cert que la major part de l’oli del mercat és industrial? Aquests són refinats amb productes químics? Quines notes aromàtiques i gust trobem en un oli verge extra? és diferent segons la zona i varietat? Quin és el procés que s’ha de seguir en un tast?

En conclusió, volem compartir amb vosaltres una tarda gastronòmica en la qual entre tots gaudim i alhora poguem aprendre més sobre l’oli i la seva cultura. En un moment en què la llei i els mitjans parlant d’envasos nosaltres volem que es parli del que hi ha dins i les seves qualitats. Com a restaurant sempre volem que els nostres productes siguin de qualitat i alhora ser transperents i ficar noms i cognoms als productes que treballem. PEr aquesta raó, ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta tada amb coneixements amb un dels nostres productors de qualitat, Oli d’oliva Verge Extra Torclum.

Aquesta activitat és gratuïta i les places són  limitades i només amb reserva prèvia. Per més informació ens podeu trucar al 977-691349 o en aquest mateix correu.

Tast dut a terme ambJordi Pascual en la darrera campanya d'oli. Quines diferències notarem amb aquesta campanya?

 Esta semana pasada reabrimos las puertas con las ganas y la ilusión de seguir lo que ofreciendo nuestra propuesta gastronómica y familiar .

A partir de ahora intentaremos que al menos una vez al mes pueda disfrutar de alguna propuesta gastronómica especial en nuestro restaurante.

Vaso homologado a nivel internacional para llevar a cabo la cata de aceite profesional

Así pues, para este próximo sábado 8 de Febrero a las 18:45 h os hemos preparado una tarde gastronómica con el título “La Cultura del Aceite a través de la Cata ” .

De aceites hay muchos tipos , y todo lo que podemos pensar que las diferencias son pocas , la verdad es que las calidad , la manera de elaborarlo y sobre todo su sabor son muy diferentes . Os proponemos aprender todos los secretos de aceite de una manera práctica y a través de una cata dirigida por Jordi Pascual productor de aceite de oliva virgen extra Torclum . En esta cata haremos comparativas de aceites de variedades y orígenes diferentes . También queremos resolver dudas sobre este producto tan habitual en nuestras mesas . Es cierto que la mayor parte del aceite del mercado es industrial? Estos son refinados con productos químicos ? ¿Qué notas aromáticas y gusto encontramos en un aceite virgen extra ? es diferente según la zona y variedad ? ¿Cuál es el proceso que se debe seguir en una cata ?

En conclusión, queremos compartir con vosotros una tarde gastronómica en la que entre todos disfrutamos al tiempo podamos aprender más sobre el aceite y su cultura. En un momento en que la ley y los medios hablando de envases nosotros queremos que se hable de lo que hay dentro y sus cualidades. Como restaurante siempre queremos que nuestros productos sean de calidad y al mismo tiempo ser transperents y meter nombres y apellidos a los productos que trabajamos. POr esta razón, nos hace mucha ilusión poder compartir esta sentada con conocimientos con uno de nuestros productores de calidad, Aceite de oliva Virgen Extra Torclum.

Esta actividad es gratuita y las plazas son limitadas y sólo con reserva previa. Para más información nos puede llamar al 977-691349 o en este mismo correo .

Cata llevado a cabo con Jordi Pascual en la última campaña de aceite. ¿Qué diferencias notaremos con esta campaña?

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.