Setmana Santa – CalafellSemana Santa – Calafell

Gaudeix de les nostres propostes gastronòmiques basades amb el peix i marisc, els millors productes de la terra del nostre entorn i tot maridat amb una selecció de vins representativa que va esdevenir finalista en el Concurs  Carta Vi de Catalunya.

Placa certificada de la Llotja de Vilanova

El nostre restaurant us proposa gaudir d’una cuina basada amb el millor peix i marisc comprat directament a la llotja de pescadors de Vilanova i la Geltrú. Fer la compra directament ens permet escollir les millors peces i comprar peixos que han estats pescats amb l’art de pesca del palangre que fan que siguin més preuats. El nostre mar és ric i variat d’espècies per aquesta raó durant aquesta setmana santa podràs gaudir d’un sortit de peixos com el besuc, orada, dèntol, dot, remol, remol empetxinat (turbot), dot, llenguado, molls, escòrpora, lluerna, etc. Gaudeix-los cuinats de diverses maneres que podeu troba ala nostra carta i recomanacions. També recordeu que és temporada dels preuats popets. Tanmateix també trobareu marisc de la nostra costa com espardenyes, gamba, escarmarlans, escamarlanets, ortigues, cargol de mar, etc.

Suquet d'escòrpora y espardenyes

Gaudeix també dels millors arrossos de peix i marisc variats en què tots els ingredients són seleccionats des de l’arròs bomba Illa de Riu fins els ingredients que el conforme utilitzant sempre els productes comprats a la llotja. Aquesta setmana us recomanem un nou arròs de popets i ortigues de mar el qual us sorprendrà per el seu gust especial i marí.

Tanmateix el nostre restaurant elabora plats amb  els productes que elaboren els nostres productors de confiança i proximitat i què podreu trobar-ne alguns referenciats a la nostra secció de productors.

I també descobreix la nostra carta de postres de temporada d’elaboració pròpia i de gran diversitat. Us recomanem una nova proposta representatitva del territori, El Baix Penedès dolç: ametlla/garrofa/xarel·lo.

I recordeu que dilluns de Pasqua el nostre restaurant estarà obert per gaudir en familia aquest dia tan especial del calendari. Aquest dia elaborem la nostra Mona Tradicional de Pasqua per tal de ser fidels en aquesta tradició catalana. I si us agrada cuinar us deixem a recepta aquí.

Les nostres Mones tradicionals

 

 

 

 Disfruta de nuestras propuestas gastronómicas basadas en el pescado y marisco , los mejores productos de la tierra de nuestro entorno y todo maridado con una selección de vinos representativa que se convirtió en finalista en el Concurso Carta Vino de Cataluña .

Placa certificada de la Lonja de Vilanova

Nuestro restaurante  os propone disfrutar de una cocina basada en el mejor pescado y marisco comprado directamente en la lonja de pescadores de Vilanova y la Geltrú . Hacer la compra directamente nos permite elegir las mejores piezas y comprar pescados que han estados pescados con el arte de pesca del palangre que hacen que sean más preciados . Nuestro mar es rico y variado de especies por esta razón durante esta semana santa podrás disfrutar de un surtido de pescados como el besugo , dorada , dentón, remol , rodaballo , dote, lenguado , salmonetes , escórpora  , etc .

Disfrútalos cocinados de diversas maneras que pueden encuentra en nuestra carta y recomendaciones . También recuerde que es temporada de los preciados pulpitos . Sin embargo también encontrará marisco de nuestra costa como “espardenyes”, gamba ,cigalas , cigalitas , ortigas , caracol de mar, etc .

Goza también de los mejores arroces de pescado y marisco variados en que todos los ingredientes son seleccionados desde el arroz bomba Illa de Riu hasta los ingredientes que lo conforman utilizando siempre los productos comprados en la lonja . Esta semana os recomendamos un nuevo arroz de pulpitos y ortigas de mar el que os sorprenderá por su sabor especial y marino .

Sin embargo nuestro restaurante elabora platos con los productos que elaboran nuestros productores de confianza y proximidad y que podrá encontrar algunos referenciados en nuestra sección de productores .

Y también descubre nuestra carta de postres de temporada de elaboración propia y de gran diversidad. Recomendamos una nueva propuesta representatitva del territorio , El Baix Penedès dulce : almendra / algarroba / xarel·lo.


Y recordad que el lunes de Pascua el restaurante estará abierto para disfrutar en familia este día tan especial del calendario . Ese día elaboramos nuestra Mona Tradicional de Pascua para ser fieles en esta tradición catalana . Y si os gusta cocinar, os dejamós la receta aquí.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.