Revetlla de Sant Joan a Calafell 2014Verbena de San Juan en Calafell 2014

Aquesta revetlla gaudeix de la millor gastronomia de Calafell al nostre restaurant amb les nostres propostes i recomanacions a la carta amb els millor peix i marisc comprat directament a la llotja de Vilanova i dels productes de proximitat de la nostra terra. Tanmateix també disposes del nostre menú basat igualment amb el producte del mar i de proximitat.

També et donem la possibilitat aquest dia de gaudir d’una mariscada amb el millor marisc de Vilanova i gallec.

Com cada any el  nostre restaurant us convida a la Coca Tradicional de Sant Joan i una copa de Cava per celebrar l’arribada de l’estiu. Bona revetlla de Sant Joan!


Esta verbena disfruta de la mejor gastronomía de Calafell en nuestro restaurante con nuestras propuestas y recomendaciones a la carta con los mejores pescados y mariscos comprados directamente en la lonja de Vilanova y los productos de proximidad de nuestra tierra. Sin embargo también dispones de nuestro menú basado igualmente con el producto del mar y de proximidad.
También tienes la posibilidad de disfrutar de una de nuestras mariscadas con marisco de Vilanova y Galicia.
Como cada año nuestro restaurante le invita a la Coca Tradicional de San Juan y una copa de Cava para celebrar la llegada del verano. Buena verbena de San Juan!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.