Vell Papiol | Carta
19
page-template-default,page,page-id-19,page-child,parent-pageid-18,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

La nostra carta es composa pels plats de tot l’any, com els arrossos o suquets de peix; i per tots aquells plats marcats per l’estació de l’any o el producte fresc adquirit a la llotja.

També podeu consultar el nostre MENU DENOMINACIO ORIGEN, tots els dies de la setmana, migdia i nit.

A tall d’exemple, us oferim:

Marisc de Vilanova i la Geltrú: gambes, escamarlans, espardenyes, llagostins, llamàntols, llagostes, tallines, cargols,…
Marisc de Galícia; cloïsses, navalles, percebes,…

Peix de la llotja de Vilanova i la Geltrú: llobarro, besuc, orada, mero, rap, tonyina,… cuinat al forn, en ‘suquet’, a la brasa, a la planxa, donostia, amb salses vàries,…

Entrants diversos adeuquats al producte de temporada i proximitat.

Cal destacar els nostres arrossos: paelles, arròs de llagosta o llamàntol, arròs mariner, arròs negre, arròs de sípia i espardenyes; i també, els nostres fideuàs de marisc.

També servim l’Arrossejat típic de Calafell, tot i que l’elaborem amb previ encàrrec. Podeu consultar els nostres packs Arrosejat amb enoturisme, oleoturisme o patrimoni.

A la nostra carta, trobareu també una petita representació de carns, costelles de cabrit a la brasa, filet de vedella de proximitat, cuixa de cabrit, entrecot de vaca gallega, lletons de vedella, plats amb fetge fresc d’ànec, etc.

Destacar que la carn de vedella és subministrada per Salvador Torras. Aquesta empresa familiar es dedica a la cria de vedelles a Calafell. Com a resultat treballem amb una carn de gran qualitat i proximitat.

Peix i marisc comprat directament a la llotja de pescadors de Vilanova (Garraf-Penedès Marítim)
Calçot del Montmell – Millor Calçot  2015 de la IGP C. de Valls (Joncosa del Montmell – Baix Penedès)
Oli d’oliva arbequina verge extra Torclum (La Bisbal del Penedès, Baix Penedès)
Hortalisses ecològiques, Camp de la Sort (Bonastre, Baix Penedès)
Vedella – Carns Torras  (Calafell-Bellvei, Baix Penedès)
Formatges de cabra artesans de la Formatgeria Marvall (el Vendrell, Baix Penedès)
Arròs Bomba Illa de Riu (Sant Jaume d’Enveja, Montsià)
Vinagres Forvm (el Vendrell, Baix Penedès)

VISUALITZA LA NOSTRA CARTA:

CARTA VELL PAPIOL 2015