Guia Michelin i Guia Repsol
2908
post-template-default,single,single-post,postid-2908,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Guia Michelin i Guia Repsol

El nostre restaurant està recomanat en les dues guies gastronòmiques més importants i reconegudes de casa nostra, La guia Repsol i la Guia Michelin a Calafell.


Aquestes guies són molt conegudes per les preuades estrelles o sols, segons la guia que consulteu. Però certament les dues són una guia més amplia en què amb uns paràmetres i valors regits per inspectors gastronòmics fan un recull de restaurants recomanats per les seves qualitats, cuina, serveis entre altres aspectes que es puguin valorar pels inspectors.

En els dos casos, certifiquem que són guies que no es paguen, per tant, l’interès és informar amb un criteri professional  al viatger. Alhora també certifiquem la visita des inspectors, que certament no es donen a conèixer mai, fins que han fet la valoració i a fi efecte d’actualitzar dades o informació.

Creiem que aquestes guies són unes bon acompanyants pel viatger i amant del gastronòmic ja que és un recull amb criteri gastronòmic.

Per part nostra, també volem remarcar que per nosaltres també és un prestigi formar part en aquest cas d’un col·lectiu com és Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès que certifica el nostre compromís amb el nostre territori.

Tanmateix, el nostre compromís amb el millor producte del mar, comprant-lo directament a la llotja de Vilanova tal com certifica la Confraria de Pescadors de Vilanova.

I finalment, el nostre compromís amb els vins de qualitat i què fan de la carta que tenim avui Finalista als Premis Cartaví a la província de Tarragona.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.