Guia Michelin i Guia Repsol

El nostre restaurant està recomanat en les dues guies gastronòmiques més importants i reconegudes de casa nostra, La guia Repsol i la Guia Michelin a Calafell.


Aquestes guies són molt conegudes per les preuades estrelles o sols, segons la guia que consulteu. Però certament les dues són una guia més amplia en què amb uns paràmetres i valors regits per inspectors gastronòmics fan un recull de restaurants recomanats per les seves qualitats, cuina, serveis entre altres aspectes que es puguin valorar pels inspectors.

En els dos casos, certifiquem que són guies que no es paguen, per tant, l’interès és informar amb un criteri professional  al viatger. Alhora també certifiquem la visita des inspectors, que certament no es donen a conèixer mai, fins que han fet la valoració i a fi efecte d’actualitzar dades o informació.

Creiem que aquestes guies són unes bon acompanyants pel viatger i amant del gastronòmic ja que és un recull amb criteri gastronòmic.

Per part nostra, també volem remarcar que per nosaltres també és un prestigi formar part en aquest cas d’un col·lectiu com és Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès que certifica el nostre compromís amb el nostre territori.

Tanmateix, el nostre compromís amb el millor producte del mar, comprant-lo directament a la llotja de Vilanova tal com certifica la Confraria de Pescadors de Vilanova.

I finalment, el nostre compromís amb els vins de qualitat i què fan de la carta que tenim avui Finalista als Premis Cartaví a la província de Tarragona.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.