Sopa freda de cítrics, bescuit de pastanaga i núvol de sucre amb flors
2857
post-template-default,single,single-post,postid-2857,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Sopa freda de cítrics, bescuit de pastanaga i núvol de sucre amb flors

El mes de juliol és un dels més calorosos de l’any i venen de gust sopes fredes. A la nostra carta i menú són varies les opcions que podeu trobar. Tot i així us recomanem la Sopa freda “ajo blanco” d’ametlla marcona, all negre, anxoves  i granité de vi blanc.

Però amb aquest article volem donar èmfasi a l’elaboració d’una sopa freda, dolça i refrescant que trobareu durant aquesta setmana com a postres recomanades. Bon profit!

Sopa freda de cítrics,  de pastanaga i núvol de sucre amb flors

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.