Participació al “Anem de Tarda” de Ràdio 4

david vernet i ruth troyano

Un cop més vaig tenir l’oportunitat de portar la veu en nom del col·lectiu Terra i Taula i parlar de la nostra comarca, la garrofa i de les iniciatives que fem amb aquest producte.

IMG-20140923-WA0011

Article Extret de la web Terra i Taula:

“Aquest passat dimarts vam assistir al magazín ” Anem de Tarda” presentat per Goyo Prados de Ràdio 4-RNE per parlar de la Garrofa i de com la treballem al nostre col·lectiu.  Vam ser convidats per la Ruth Troyano periodista que cada setmana apropa als oients aspectes gastronòmics, productes agroalimentaris o del món del vi a través de diversos protagonistes d’arreu del territori.

Estem molt contents d’haver tingut l’oportunitat d’apropar a una ràdio escoltada a tot Catalunya un dels productes més estimats pel col·lectiu, la GARROFA.  Tanmateix tenir l’oportunitat de donar a conèixer el nostre col·lectiu i la feina que fem per difondre la cultura gastronòmica de la nostra comarca. Us recomanem escoltar la secció però sobretot si sou amants de la comarca i dels seus productes que ens ajudeu a compartir i a difondre aquest producte.  Visca la GARROFA!

Degustacions que ens van acompanyar al programa:

Formatge de cabra amb garrofa de la Formatgeria Marvall

Melmelada de taronja amarga amb garrofa de Cal Lluc

Pa de pessic de garrofa, ametlla i oli Torclum elaborat per Vell Papiol.

Us deixem l’enllaç de la gravació en aquest Link

Tanmateix la mateixa setmana vam portar la Garrofa també als estudis de Calafell Ràdio per promocionar aquest producte del territori.

Garrofa a Calafell Ràdio

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.