Taller de Cuina de Tardor

10574885386_675a490558-264x400

Aquesta tardor participarem en un taller organitzat a les instal·lacions del Centre Cívic Cinema Iris de la Platja de Calafell.

Informació:

Taller de cuina en què s’elaboraran plats amb ingredients de temporada i de proximitat. Elaboració d’aperitius, entrants, segons plats i postres amb tècniques culinàries professionals, tradicionals i innovadores.

Objectius dels taller:

  • Elaboració de plats per ocasions especials en totes les seves categories.
  • Conèixer i aprendre a utilitzar els productes de temporada a la cuina.
  • Tècniques culinàries i trucs professionals per fer servir a casa.

Persones a qui va dirigit

Persones que els hi agrada la cuina i que volen seguir aprenent amb receptes originals i elaborades amb productes frescos i de temporada.

Descripció de l’activitat:

En cada sessió es treballaran diverses receptes i s’elaboraran in-situ.

Durant cada sessió també s’explicaran propietats i característiques dels productes protagonistes que s’estiguin utilitzant per tal d’aprendre a treballar-los també a casa.

Durant la sessió els participants en tot moment tindran les receptes impreses que un cop finalitzada la sessió s’entregaran per tal de gaudir d’un receptari complet al finalitzar el curs.

Places limitades

Preu: 80 € / 8 sessions – 10 €Sessió.
Dimarts des del 21 d’octubre al 9 de desembre. De 18:30 a 20.30h
MÉS INFORMACIÓ: Centre Cívic Cinema Iris – 977.69 90 09. ext.580

INSCRIPCIONS:  Servei d’Atenció al ciutadà (SAC)

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.