Oleogastronomia: Tast d’oli a Vell Papiol

Ja va sent una tradició començar l’any amb un nou tast d’olis d’oliva amb la col·laboració de Jordi i l’Ester de Torclum Oli d’Oliva.

Un any mes vam apropar la Cultura de l’oli a través del tast. La unió de l’experiència del productor amb les idees del cuiners Cinthia i David i la visió d’un format del tast d’un sommelier van fer d’aquesta activitat una experiència olegastronómica única per gaudir i apendre sobre l’oli.  L’objectiu de les activitats que organitzem són donar valor als productes de qualitat i crear un esperit cítric dels assistents explicant el que hi ha darrere del producte per poder distingit i gaudir d’un oli de qualitat amb el frau del producte o malauradament del qui l’ofereix a una taula o un lineal.

Olis tastats:
Oli d’oliva Refinat  Intenso (Recordeu a l’etiqueta sempre ficarà oli d’oliva però realment no es fa per procediments mecànics ni encara menys amb olives fresques)
Oli d’Oliva Verge Extra Picual – Andalusia
Oli d’Oliva Verge extra Arbequina – Torclum (Bisbal del Penedès)

Degustacions d’oli salades:
Coca Salada d’all i herbes amb “mantega” d’oli
Snack salat d’oli
Tòfona negra d’olivera

Degustacions d’oli dolces:
Crema catalana d’oli, garrofa i aire d’oli
Trufes “Pa Oli i Xocolata” – A la venta al nostre restaurant.
Oleo
Ben aviat us informarem sobre les noves activitats relacionades amb el vi, el producte o la gastronomia.  També hi haurà la possibilitat de repetir aquesta activitat per grups tancats, us podeu ficar en contacte a info@vellpapiol.com. Ben aviat us presentarem una plataforma amb la informació sobre aquestes i altres propostes.

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.