Menú Degustació Ruta del Xató 2015

Un any mes us proposem tastar el territori a través d’un menú dedicat a l’amanida d’hivern per excel·lència del Gran Penedès. Aquest menú durarà de l’1 de març al 29 de març.

peu-xato

Comencem,

Tapeta d’espigall del Baix Penedès amb botifarra de Can Suriol

L’amanida d’hivern per excel·lència,

El tradicional Xató

Seguim amb el peix,

                 Cueta de rap de Vilanova amb “Calçot del Montmell”
          
Acabem amb la carn,

Gall del Penedès, carxofes i “hummus” de cigrons Cal Camat del Vendrell

I per postres,

Flam de Resolis acompanyat amb ametllat i merenga de garrofa

Cafè o té acompanyats amb dolç de xocolata

Vi del Penedès i Aigua

Preu: 36 € per persona (IVA inclòs)

logo ruta


David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada