Recomenats a la Guia Gastronòmica Condé Nast Traveler

Aquesta setmana ens van fer arribar la Guia Gastronòmica 2015 Condé Nast Traveler en la qual hi apareixem com a restaurant recomanat. Aquesta és una guia Gastronòmica a nivell de tot l’estat classificada per comunitats autònomes, províncies i poblacions. És una guia gastronòmica en la qual els restaurants que hi apareixen és a través de dues maneres: la recomanació directa de grans xefs de la Comunitat (En el cas de Catalunya, Joan Roca) o per la selecció de la periodista i crítica gastronòmica Julia Pérez Lozano. El pròleg d’aquesta guia està escrit per Ferran Adrià donant encara més valor afegit i fiabilitat al que hi apareix.

Per nosaltres és una gran satisfacció que aquesta guia ens hagi seleccionat per la província de Tarragona (23 restaurants de la província de Tarragona), ja que en cap moment ni hem pagat per aparèixer ni hem intervingut en la redacció del text o valoració. Creiem que en un món globalitzat ple d’informació i excés de guies o plataformes de dubtosa credibilitat professional o ètica, s’han de ressaltar i donar a conèixer guies editades i escrites per gastrònoms que permeten valorar la feina d’un dels oficis més complexes però alhora passionals com és la cuina i la restauració.

Finalment us volem recomanar i valorar la guia perquè que les opinions que hi apareixen sempre van molt lligades al producte del territori i de qualitat. Només ens queda exclamar una felicitació per una guia que és capaç d’incloure Restaurants com Celler de Can Roca, Diverxo, Arzak amb restaurants com el nostre el qual compartim amb ells la passió per l’ofici i per la cuina de terrer tant sigui de vanguardia, contemporània o tradicional. Creiem que alhora de viatjar l’autenticitat, l’originalitat, la innovació o la creativitat passar per ser un aparador gastronòmic del territori. Creiem, estem orgullosos i ens sentim responsables per oferir al viatger la qualitat dels nostre producte, vins, gastronòmia i trajectòria i experiència familiar i culinària.

En part, aquest reconeixement és gràcies als nostres grans clients i també lectors del nostre blog/web que fan que desde l’any 1952 estem treballant dur per tot vosaltres. Seguirem treballant i millorant pas a pas i només amb l’ajuda de les nostres idees, equip i mans. Se’ns dubte les eines més potents.

Web de la Revista Condé Nast Traveler.

Web de la Aplicació per al mòbil de la Guia Gastronòmica 2015 Condé Nast Traveler.

Web de la periodista i cítrica Gastronòmica Julia Pérez Lozano

guia gastronomia traveler tarragona

Pròleg de Ferran Adrià.

proleg ferran adria traveler

Portada Guia

Guia gastronomica Condé Nast Traveler

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.