Taller de cuina: La cuina del Calçot del Montmell
3765
post-template-default,single,single-post,postid-3765,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Taller de cuina: La cuina del Calçot del Montmell

Aquest proper dimarts participem en un taller de cuina organitzat per Terra i Taula. Encara queden places reserva la teva a info@terraitaula.cat o truca al nostre telèfon 977 691 349

Terra i Taula creiem que una bona manera de donar a conèixer els productes de qualitat de la nostra comarca és ficar-los en valor d’una manera pràctica a la cuina, és a dir, poder ensenyar les qualitats gastronòmiques dels nostres productes als fogons d’una manera versàtil perquè  tothom pugui seguir gaudint-lo a la llar.

Terra i Taula vol ficar en valor la figura del professional, en aquest cas cuiners, enòlegs i productors de Calçot del Montmell, per aquesta raó en aquesta activitat i participaran els tres sectors per fer cultura de producte, en aquest cas Jaume Solé per parlar del Calçot del Montmell. Per una altra part els cuiners, que ens ensenyaran com treballar aquest producte a la cuina de mans de Josep Pascual, Jordi Guillem i David Vernet. I finalment, Marko Moritz del celler Avgsvts ens farà el maridatge amb vins del mateix celler.

La cuina del Calçot del Montmell

Dia: Dimarts, 17 de Març

Hora: 19h a 20:30h

Preu: 15 € per persona

Places: Places limitades / Activitat no destinada a professionals

Lloc: Aula de Cuina Centre Cívic Iris . C/ Vilamar, 21 – Calafell Platja

Més informació: info@terraitaula.cat

Primera part:

Taller de cuina:

Abans de començar a fer els plats us ensenyarem les tècniques culinàries bàsiques per utilitzar el calçot a la cuina.

Elaborarem diversos plats (entrants freds i calents, peixos i carns) que explicarem i elaborarem en directe. Els plats que elaborarem seran publicats en els propers dies.

Segona part:

Jaume Solé ens explicarà el cultiu i les propietats organolèptiques d’un calçot de Qualitat. També el cas concret de Calçot del Montmell, que ha guanyat en 6 edicions el Concurs de Cultivadors IGP Calçot de Valls, incloent la darrera edició del 2015.

Presentació de la Melmelada de Calçot del Montmell de mans de Roser Deulofeu de Cal Lluc.

Presentació del vi proposat pel taller i explicació per part del celler Avgvstvs

Tercera Part:

Degustació dels tastets elaborats en el taller conjuntament amb els vins.

degustació calçot vell papiol

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.