Tast de Vins Dolços

Per aquest mes de maig us proposem un nou tast al voltant del vi.

Com en tots els tastos començarem introduint d’una manera teòrica el món dels vins dolços de diversos estils, regions vinícoles i països. Descobrirem quines tipologies de vins dolços podem trobar, classificacions i elaboracions especials per gaudir i conèixer el que hi ha darrere de cada copa. La nostra idea és compartir tots aquests aspectes perquè desprès pogueu seguir gaudint vins i identificant-los indiferentment dels cellers o “etiquetes” que tastem aquest dia.
Tot seguit tastarem 8 vins dolços de tipologies diferents per provar un ventall diferent i característic. Com sempre intentarem jugar amb el factor sorpresa i tast a cegues per poder parlar lliurament i intentar aprendre i identificant conjuntament l’origen o estil de vi.
Així doncs creiem que els vins dolços són un petit patrimoni vinícola a vegades desconegut però que se’ns dubte no us deixarà indiferents.
Preu: 14 € per persona / places Limitades.
Només amb reserva prèvia al telèfon 977 69 13 49 o info@vellpapiol.com
Activitat destinada al particular, no obert als companys de professió.
vins dolços

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.