Tast de Vins Dolços
3883
post-template-default,single,single-post,postid-3883,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tast de Vins Dolços

Per aquest mes de maig us proposem un nou tast al voltant del vi.

Com en tots els tastos començarem introduint d’una manera teòrica el món dels vins dolços de diversos estils, regions vinícoles i països. Descobrirem quines tipologies de vins dolços podem trobar, classificacions i elaboracions especials per gaudir i conèixer el que hi ha darrere de cada copa. La nostra idea és compartir tots aquests aspectes perquè desprès pogueu seguir gaudint vins i identificant-los indiferentment dels cellers o “etiquetes” que tastem aquest dia.
Tot seguit tastarem 8 vins dolços de tipologies diferents per provar un ventall diferent i característic. Com sempre intentarem jugar amb el factor sorpresa i tast a cegues per poder parlar lliurament i intentar aprendre i identificant conjuntament l’origen o estil de vi.
Així doncs creiem que els vins dolços són un petit patrimoni vinícola a vegades desconegut però que se’ns dubte no us deixarà indiferents.
Preu: 14 € per persona / places Limitades.
Només amb reserva prèvia al telèfon 977 69 13 49 o info@vellpapiol.com
Activitat destinada al particular, no obert als companys de professió.
vins dolços

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.