Tonyina Vermella VS Raïm Vermell
4025
post-template-default,single,single-post,postid-4025,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tonyina Vermella VS Raïm Vermell

Aquesta setmana us proposem gaudir d’un tast-maridatge amb una nova fórmula. Durant tot el cap de setmana (divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28) de 19:30h a 20:30h podeu venir al nostre restaurant i gaudir d’una proposta gastronòmica única. La idea es proposar-vos dues degustacions amb dos vins, en aquest cas enfrontar degustació de tonyina vermella amb vins de varietats de raïms vermelles.

jardi 2

El valor afegit d’aquesta activitat és que el tast-degustació es farà a fresca ja que hem habilitat el nostre jardí interior per poder fer aquest tipus d’actes. La explicació de les degustacions, vins i maridatge anirà a càrrec de David Vernet, cuiner i sommelier que us explicarà les peculiaritats d’aquesta proposta Tonyina vermella versus Raïm Vermell.

El Preu és  10 € per persona per les dues degustacions i dos copes de vins.

Les degustacions i vins que tastarem són:

Tartar de tonyina vermella,verdures escalivades i oli de fonollXarel·lo Vermell del Celler Sicus (Massís de Bonastre)

Tataki de tonyina vermella amb sèsam blanc i negre amb oli de gingebre i coriandreConfiançaGarnatxa Roja del Celler Còsmic Vinyatrs (DO Empordà)

jardí 1

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.