Tonyina Vermella VS Raïm Vermell

Aquesta setmana us proposem gaudir d’un tast-maridatge amb una nova fórmula. Durant tot el cap de setmana (divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28) de 19:30h a 20:30h podeu venir al nostre restaurant i gaudir d’una proposta gastronòmica única. La idea es proposar-vos dues degustacions amb dos vins, en aquest cas enfrontar degustació de tonyina vermella amb vins de varietats de raïms vermelles.

jardi 2

El valor afegit d’aquesta activitat és que el tast-degustació es farà a fresca ja que hem habilitat el nostre jardí interior per poder fer aquest tipus d’actes. La explicació de les degustacions, vins i maridatge anirà a càrrec de David Vernet, cuiner i sommelier que us explicarà les peculiaritats d’aquesta proposta Tonyina vermella versus Raïm Vermell.

El Preu és  10 € per persona per les dues degustacions i dos copes de vins.

Les degustacions i vins que tastarem són:

Tartar de tonyina vermella,verdures escalivades i oli de fonollXarel·lo Vermell del Celler Sicus (Massís de Bonastre)

Tataki de tonyina vermella amb sèsam blanc i negre amb oli de gingebre i coriandreConfiançaGarnatxa Roja del Celler Còsmic Vinyatrs (DO Empordà)

jardí 1

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada