Visita Acadèmia Gastronomia de Tarragona

Aquest passat mes de juny va tenir lloc la trobada mensual dels membres de la Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, una Associació Cultural i Gastronòmica, sense ànim de lucre i amb la intenció de potenciar la ja excel · lent gastronomia de les comarques de Tarragona.

Per nosaltres va ser un plaer rebre els seus membres com amants de la gastronomia i de la cuina provinents de diversos indrets de la província. També estem molts contents pels seus comentaris durant el mateix dinar i posteriorment a la seva pàgina de Facebook sobre la nostra proposta de menú. La nostra intenció era poder a donar a conèixer alguns eixos que ens caracteritzen de la nostra cuina.Al final del dinar va tenir una conversa molt enriquidora amb els membres per parlar sobre el menú, de la filosofia del restaurant i de producte. Un plaer per nosaltres haver compartit una bona estona amb els acadèmics.

El menú i algunes fotografies de l’acte:

menú academia

entrega academia

diploma acdemia membres acedemia

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.