Maridatges Musicals a Vil·la Casals

Aquest any conjuntament amb els companys de Terrai Taula participem en els maridatges musicals a Vil·la Casals. A la foto principal podeu veure el grup de músics, enòlegs i cuiners en el moment de preparació dels maridatges.

Us deixem l’article amb la informació de l’activitat:

Tornen els maridatges musicals a la Vil·la Museu Pau Casals, renovats i amb noves propostes per aquest estiu 2015. Us proposem una experiència gastronòmica i musical en el marc incomparable dels jardins de la Vil·la Casals.

villa_casals

La Unió de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès ens sorprendran amb un joc de sabors, aromes i música espectacular! Uns tasts especials creats per l’ocasió, dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum. Pel que fa al grup musical que formarà part del maridatge serà “L’Avoi Jaçç Quartet”, una formació típica amb saxo, piano, baix i bateria, però amb una característica molt especial: el seu repertori. Una barreja molt equilibrada d’estàndards, swing ballable, pop, rock, nova cançó, reggae i d’altres estils passats pel sedàs del jazz. És el que ells anomenen jazz per a tots els públics i que fa que els seus concerts es converteixin en una agradable experiència de descoberta de melodies com mai abans s’havien escoltat. Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, maridaven perfectament amb els plats i els vins que que proposem desde el col·lectiu Terra i Taula i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.”

Extres - Músics (2)

A més, en aquest PDF ACTIVITAS VILA CASALS CAT.2015 també hi trobareu totes les activitats culturals programadeS per aquest estiu.

Dies: Dijous 30 juliol/ 6 d’agost

Horari: De 20:00 a 21:30
Preu: 15 euros
Places limitades. Cal fer reserva prèvia

Més informació i reserves al telèfon 977 684 276 o al correu electrònic museu@paucasals.org

Els plats elaborats seran:

Caneló fred de gamba de Vilanova farcit de carbassó, tomàquet sec, oliva negra i alfàbrega (Restaurant Vell Papiol- La platja de Calafell) maridat amb Do Gran Reserva de Jané Ventura i musicalment amb Message In a Bottle (The Police)

 

2015-07-16 20.18.07

Empedrat de cigrons de Cal Camat, tomàquet Yellow-stuffer amb verat (Restaurant Lo Mam – Segur de Calafell) maridat amb Look 2014 del celler Avgvstvs Forvm i musicalment amb Crazy Little Thing Called Love (Queen)

IMG-20150716-WA0012

Escabetx suau de bacallà amb cítrics i vinagre Forvm (Restaurant Ull de Llebre-La Bisbal del Penedès) amb Xarel·lo Vermell del Celler Avgvstvs i musicalment amb Vinyes i Vins (Jordi López Serra)

IMG-20150716-WA0013

Macaró d’oli d¡oliva (L’obrador d’Oriol Rossell – El Vendrell) maridat amb vi dolç de Palla Malvasia de Sitges de Jané Ventura i musicalment amb Bring Me Sunshine (Arthur Kent)

IMG-20150716-WA0015

Tot l’equip de cuiners, músics i enòlegs vam estar preparant un maridatge en que el vi, les degustacions i les músiques estan pensades perquè gaudiu d’una harmonització pensada i raonada per l’ocasió. T’ho perdràs?

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.