Cantada d’havaneres de Calafell

Aquest cap de setmana torna la Cantada d’havaneres de la Costa Daurada a la Platja de Calafell. Aquesta edició arriba a  l’11 edició amb un cartell de grups de gran qualitat en què com cada any els amfitrions seran un any més el grup local d’havaneres Veles i Vents i que us recomanem visitar la seva web o escoltar la cançó Calafell. . En motiu d’aquest estil de música d’arrel marinera us recomanem i us proposem que gaudiu de la millor cuina dels pescadors de Calafell, l’Arrossejat de Calafell. Voleu saber que és? Llegiu aquest article o mireu el vídeo a continuació i descobriu a través del gust del nostre origen i arrels provinents dels pescadors.

Per aquest plat es recomana reserva prèvia ja que és un plat elaborat  al moment de la manera tradicional.

Bon cap de setmana i visca les havaneres!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada