Cantada d’havaneres de Calafell
4115
post-template-default,single,single-post,postid-4115,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Cantada d’havaneres de Calafell

Aquest cap de setmana torna la Cantada d’havaneres de la Costa Daurada a la Platja de Calafell. Aquesta edició arriba a  l’11 edició amb un cartell de grups de gran qualitat en què com cada any els amfitrions seran un any més el grup local d’havaneres Veles i Vents i que us recomanem visitar la seva web o escoltar la cançó Calafell. . En motiu d’aquest estil de música d’arrel marinera us recomanem i us proposem que gaudiu de la millor cuina dels pescadors de Calafell, l’Arrossejat de Calafell. Voleu saber que és? Llegiu aquest article o mireu el vídeo a continuació i descobriu a través del gust del nostre origen i arrels provinents dels pescadors.

Per aquest plat es recomana reserva prèvia ja que és un plat elaborat  al moment de la manera tradicional.

Bon cap de setmana i visca les havaneres!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.