La nostra participació al 2on tast solidari per la Microtia

Aquest passat mes d’agost vam participar conjuntament amb els companys de Terra i Taula en el segon tast solidari d’oli d’oliva per la Microtia. Una vegada més va ser un èxit i la societat baixpenedesenca va demostrar la seva solidaritat.

En el següent article de la web de Terra i Taula hi trobareu la crònica:

tast solidari ona bisbal (4)

El passat dimarts 18 d’agost va tenir lloc el segon tast solidari d’oli d’oliva per recaptar fons per la recerca mèdica per la Microtia. Aquesta activitat es va celebrar durant els actes de Festa Major de la Bisbal del Penedès i concretament al seu centre cultural situat a la plaça Major de la Vila. L’acte organitzat per Torclum amb la col·laboració i suport de l’Associació per la Microtia (AME) i el nostre col·lectiu Terra i Taula amb la participació d’una part dels seus integrants. L’acte hi van assistir al voltant de 120 persones que van assistir a una primera xerrada per conèixer la Microtia de mans de representants de l’AME. Tot seguit, Jordi Pascual com a representant de Torclum va presentar als assistents l’ampolla d’oli d’edició especial “ONA” els quals els beneficis van destinats a la recerca mèdica per la Microtia. Tanmateix, es va aprofitar per introduir a l’acte alguns aspectes al voltant de la cultura de l’oli i de la cuina dolça amb oli.

tast solidari ona bisbal (2)

Tot seguit, es va procedir a degustar les petites elaboracions dolces elaborades amb l’oli d’oliva verge extra Torclum:

– Restaurant Ull de Llebre: Trufa de xocolata amb oli i taronja

– Restaurant Vell Papiol: Crema Catalana d’oli amb crumble de garrofa

– Restaurant Lo Mam: Bescuit gelat d’oli Torclum i avellanes garapinyades

– L’obrador Pastissers: Macaró d’oli d’oliva

Degustacions segon tast solidari microtia

Des del col·lectiu volem felicitar una vegada més per la iniciatica del Jordi i l’Ester per tirar endavant el tast solidari i celebrem que una vegada més la societat baixpenedesenca demostri les seves inquietuds i solidaritat.  Els assistentens que ens van acompanyar a l’acte van esgotar totes les ampolles d’oli preparades per l’ocasió de l’edició especial “Ona” donant emfàsi en aquest petit però important projecte solidari.

Per últim informar que trobareu més informació de la Microtia, una malformació congènita del pavelló auditiu, que normalment ve acompanyada per absència de canal auditiu (Atrèsia) a la web de l’ Associació AME (Asociación Microtia España)

torclum onaTambé recordar que trobareu a la venta l’ampolla d’oli d’oliva verge extra PREMIUM de mig litre ( tots els seus beneficis  destinats a la recerca mèdica) a la botiga online www.torclum.com o contactan directament amb el productor per correu o telèfon que us informaran com adquirir-les fàcilment. També les trobareu a la venta als restaurants del col·lectiu.

tast solidari ona bisbal (3)

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.