Cada divendres secció gastronòmica a Calafell Ràdio

Un any més hem arrencat secció gastronòmica a Calafell Ràdio. Cada divendres en directe a les 9:30h us acosto receptes, productes, trucs i petites històries al voltant de la gastronomia del producte. Donarem èmfasi al producte de temporada i de proximitat que trobem en el nostre àmbit territorial. Aquest any a més, cada primer divendres de mes ens endinsem al món del vi i la enologia en què aprofitant que tindrem un convidat del món del vi us descobrirem que hi ha darrera d’una copa.

12004853_1180554061971089_5905813238224503412_n

Ens podreu escoltar al 107.9FM o per la nova aplicació pel telefon mòbil que podreu trobar gratuïtament a la vostra botiga android o apple. Tanmateix també podeu escoltar el programa Ràdio a la Carta de Calafell Ràdio.

el-pai-pai-445x333

Teniu un breu record pel Ferran Rodriguez que malauradament ens va deixar aquest any d’una manera trista. Amb ell vaig començar a fer ràdio i parlar de cuina al programa d’estiu de ara fa 3 anys enrera en que vam parlar de diversos aspectes de la cuina catalana i que trobareu registrat al nostre canal de youtube.

A més, gràcies a ell també vam passar pel Gent de Calafell pels que volgueu saber una mica més de mi.

Un plaer haver compartit micròfon amb un gran professional i millor persona. Ara cada divendres fem el programa des de l’estudi “Ferran Rodriguez” no t’oblidem!

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.