Cada divendres secció gastronòmica a Calafell Ràdio
4224
post-template-default,single,single-post,postid-4224,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Cada divendres secció gastronòmica a Calafell Ràdio

Un any més hem arrencat secció gastronòmica a Calafell Ràdio. Cada divendres en directe a les 9:30h us acosto receptes, productes, trucs i petites històries al voltant de la gastronomia del producte. Donarem èmfasi al producte de temporada i de proximitat que trobem en el nostre àmbit territorial. Aquest any a més, cada primer divendres de mes ens endinsem al món del vi i la enologia en què aprofitant que tindrem un convidat del món del vi us descobrirem que hi ha darrera d’una copa.

12004853_1180554061971089_5905813238224503412_n

Ens podreu escoltar al 107.9FM o per la nova aplicació pel telefon mòbil que podreu trobar gratuïtament a la vostra botiga android o apple. Tanmateix també podeu escoltar el programa Ràdio a la Carta de Calafell Ràdio.

el-pai-pai-445x333

Teniu un breu record pel Ferran Rodriguez que malauradament ens va deixar aquest any d’una manera trista. Amb ell vaig començar a fer ràdio i parlar de cuina al programa d’estiu de ara fa 3 anys enrera en que vam parlar de diversos aspectes de la cuina catalana i que trobareu registrat al nostre canal de youtube.

A més, gràcies a ell també vam passar pel Gent de Calafell pels que volgueu saber una mica més de mi.

Un plaer haver compartit micròfon amb un gran professional i millor persona. Ara cada divendres fem el programa des de l’estudi “Ferran Rodriguez” no t’oblidem!

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.