Caneló de tardor farcit d’ànec del Penedès i formatge del Vendrell
4208
post-template-default,single,single-post,postid-4208,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Caneló de tardor farcit d’ànec del Penedès i formatge del Vendrell

En motiu de l’acte “Art, gastronomia i maridatge” organitzat per Terra i Taula a l’hotel Ra hem creat la següent degustació per l’ocasió

Informació de l’activitat

Caneló de tardor farcit d’ànec  mut del Penedès i formatge del Vendrell

IMG-20151012-WA0008(1)

Per començar la pasta d’aquest caneló ha estat elaborat a casa nostra com una pasta fresca la qual se l’hi ha afegit una selecció de bolets del país prèviament deshidratats per nosaltres mateixos. Aquesta pasta obté l’aroma principal que ens recorda a la tardor amb el bolet com a protagonista. A continuació, el caneló ha estat farcit amb carn d’ànec del Penedès. Concretament  ànecs femella de  la Masia Ca la Gori . A més hem afegit formatge del Penedès, concretament de la formatgeria Marvall del Vendrell i el seu formatge “Garrotxa”. Evidentment aquesta farsa s’hi han introduït altres ingredients per tal de lligar-la i fer-la gustosa.

marvall

La salsa que l’acompanya és una crema lleugera elaborada amb els mateixos bolets i un fons del mateixos ossos rostits de l’ànec. Finalment el decorem amb bolets, un encenall de formatge i una fulla d’espinac Camp de la Sort de Bonastre.

20151007_212308

El podreu degustar el proper dimecres. Reserveu la vostra plaça!

 

11224581_10153438189309230_2269607182232442510_n

David Vernet

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.