Terra i Taula presenta nou integrant i nou padrí en acte que inclourà tast amb maridatge

Terra i Taula presentarà el productor de llegums Aleix Mallofré com a nou integrant el 15 de març

Serà en un acte al Celler Avgvstvs Forvm amb degustacions elaborades amb el cigró de Cal Camat i on es presentaran les activitats previstes el primer semestre de 2016

El conegut gastrònom i músic vilanoví Pere Tàpias hi participarà com a padrí del quart any del col·lectiu

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula organitza el proper dimarts 15 de març la Sala Entrevinyes del Celler Avgsvts Forvm, a les 19:00 hores un nou acte amb l’objectiu de presentar un nou integrant del col·lectiu: el vendrellenc Aleix Mallofré, productor de llegums amb Cal Camat. L’acte, que durarà al voltant de dues hores, també servirà per presentar les activitats previstes per Terra i Taula aquest primer semestre de 2016, i comptarà amb la presència del conegut gastrònom i músic vilanoví Pere Tapias, que es convertirà en el padrí del quart any d’activitat del col·lectiu .

Els participants a l’acte podran gaudir de quatre degustacions elaborades amb el cigró de Cal Camat com a protagonista, maridades amb 4 vins dels cellers. Restaurants participants: Restaurant Ull de Llebre, Restaurant Lo Mam, Restaurant Vell Papiol i L’Obrador Pastissers. Cellers participants: Jané Ventura, Sicus Terrers Mediterranis, Avgvstvs Forvm i Partida Creus.

El servei es durà a taula amb tots els assistents assentats durant l’acte i la degustació. El preu és de 20 euros.

Preu de l’activitat: 20 € (IVA inclòs).

Inscripcions: info@terraitaula.cat o telefònicament a algun dels integrants del col·lectiu Terra i Taula.

Cal Camat: nou membre de Terra i Taula

Un dels productes que ja fem servir des de l’any passat i que ara el seu productor també formarà del grup Terra i Taula. Us deixem article de la nostra visita a les seves finques

Cal Camat

Pere Tàpias: padrí d’aquest quart any

El padrí del quart any d’activitats de Terra i Taula serà el gastrònom i músic Pere Tàpias, que agafa el relleu d’un altre gastrònom, en Pep Palau.

Pere-tapias

 

 

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.