Valorització de la Garrofa en la Gastronomia de qualitat
4457
post-template-default,single,single-post,postid-4457,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24217

Valorització de la Garrofa en la Gastronomia de qualitat

Vam participar amb Terra i Taula en una xerrada per valoritzar la garrofa en la gastronomia:

A continuació article extret de la web de Terra i Taula:

El passat 9 de maig el nostre col·lectiu va participar en la Jornada tècnica del Garrofer que es va celebrar a Llorenç del Penedès i organitzat pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de la demarcació de Tarragona.

Ha estat un plaer participar d’aquesta jornada i posar en valor el potencial gastronòmic de la garrofa com a ingredient que conforma el nostre paisatge. Estem contents per haver fet arribar als productors el valor que suposa la garrofa com a ingredient especial i únic. Tanmateix ens anima a seguir treballant perquè la garrofa sigui coneguda pel consumidor i valorada com un ingredient autòcton i amb qualitats excepcionals.

Degustacions:

Pa de garrofa
Formatge amb garrofa MArvall
Oli aromatitzat amb garrofa
Caneló d’ànec del Penedès amb pasta de garrofa i beixamel espesada amb farina de garrofí
Flam de garrofa
Cake de Garrofa
Magdalenes de garrofa
Melmelades de fruites amb garrofa de Cal Lluc

Us deixem amb algunes de les fotografies de l’acte:

13102747_1006194979415878_7108387111261584383_ngarrofa llorenç (1)garrofa llorenç (2)garrofa llorenç (3)garrofa llorenç (4)garrofa llorenç (5)

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.