Revetlla de Sant Joan a Calafell 2016
4507
post-template-default,single,single-post,postid-4507,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Revetlla de Sant Joan a Calafell 2016

Aquesta revetlla gaudeix de la millor gastronomia de Calafell al nostre restaurant amb les nostres propostes i recomanacions a la carta amb els millor peix i marisc comprat directament a la llotja de Vilanova i dels productes de proximitat de la nostra terra. Tanmateix també disposes del nostre menú (exemple) basat igualment amb el producte del mar i de proximitat.

També et donem la possibilitat aquest dia de gaudir d’una mariscada amb el millor marisc de Vilanova i gallec.

Com cada any el  nostre restaurant us convida a la Coca Tradicional de Sant Joan i una copa de Cava per celebrar l’arribada de l’estiu. Bona revetlla de Sant Joan!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.