Vell Papiol | Menú gastronòmic de la tòfona 2018
4839
post-template-default,single,single-post,postid-4839,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Menú gastronòmic de la tòfona 2018

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

Del 16 al 24 de febrer (només nits)

Només amb reserva prèvia:
977 691 349 – info@vellpapiol.com

Tapes trufades,

Mini “tòfona d’olivera”

Carpaccio de gambes, ametlla marcona i tòfona

Ostra brasa en escabetx tebi de tòfona

Farcellet cruixent d’espigall, botifarra del perol, crema
de guixa i tòfona

Terrina fumada de foie gras i tòfona

Coulant de patata, ou i tòfona

 

Entrant Calent,

Vieires, escarxofa en textures i tòfona

 

Peix,

Suprema de rèmol, algues, galeres i velouté
de tòfona

 

Carn,

Melós de vedella, ravioli de nyàmeres i formatge suau
amb salsa perigeaux

 

Postres,

Poma caramel·litzada, crema catalana i “terra” dolça

Trufa de xocolata de tòfona

Preu 45 Euros IVA inclòs
Inclou minerals i cafè o te
No inclou el vi

 

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

MENÚ DE LA TÒFONA / MENÚ DE LA TRUFA

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

1 Comment
  • paurigual@live.com

    9 de febrer de 2018 at 12:07 Respon

    ETS UN FORA DE SERIE ,EL TEU MILLOR ” PROFE ” “EL VADO” TAMBE CONEGUT PER EL “LOBO”. UN ALTRE FORA DE SERIE.

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.