Article de la nostra nominació al Cartavi pel diari digital Nació Digital – Baix Penedès

Article que ens van dedicar a la nostra nominació als premis Cartavi al diari Nació Digital.

“El restaurant El Vell Papiol, de la Platja de Calafell opta ser distingit el millor restaurant de la demarcació de Tarragona per la relació qualitat / preu de la seva carta de vins. El premi seria un just reconeixement per a la familia Vernet, un referent de la gastronomia baixpenedesenca.”

Llegeix la resta de l’article https://www.naciodigital.cat/baixpenedes/noticia/2646/vell/papiol/calafell/opta/ser/millor/restaurant/tarragona/carta/vins?fbclid=IwAR0rGqdya6tNlHRgIHyn-uZRnr5-qU0DmSU6bRTPKmMN3fxNwU2UH968dWY

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.