Experiències Enogastronòmiques
26044
post-template-default,single,single-post,postid-26044,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Experiències Enogastronòmiques

Ara podeu unir l’enoturisme i la gastronomia amb una jornada única amb familiars o amics. Descobreix el Baix Penedès a través de la seva cultura vinícola amb la visita als cellers de la comarca i gaudeix del plat més emblemàtic de la nostra costa amb el menú de l’Arrossejat.

Opcions

Enoturisme a Can Marlès + Menú Arrossejat de Calafell


Enoturisme a Finca Mas Perdut + Menú Arrossejat

David Vernet