Últims dies de la Primera Ruta de Tapes Segur-CalafellÚltimos días de la Primera Ruta de Tapas Segur-Calafell
260
post-template-default,single,single-post,postid-260,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Últims dies de la Primera Ruta de Tapes Segur-CalafellÚltimos días de la Primera Ruta de Tapas Segur-Calafell

Queden 15 dies perquè acabi la primera ruta de tapes Segur-Calafell 2011. Els que encara no la coneixeu, es el moment de descobrir els 35 locals que ofereixen una tapa estrella amb una copa de vi Castell de Calafell. El preu en tots els establiments només és de 3 €.

I per les persones que heu començat la ruta, recordar-vos que a un cop tingueu segellat 15 caselles obtindreu un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Calafell. A més a més, per la fira de Sant Miquel (30 de setembre al 2 d’octubre) entrareu en un sorteig amb diferents premis.

La nostra tapa:  Patata fumada, bacallà, melmelada de tomàquet i oli d’alfàbrega.

Teniu més informació en l’article d’inici de la ruta.

Bona ruta!Quedan 15 días para que acabe la primera ruta de tapas Segur-Calafell 2011. Los que todavía no la conocéis, es el momento de descubrir los 35 locales que ofrecen una tapa estrella con una copa de vino Castillo de Calafell. El precio en todos los establecimientos sólo es de 3 €.

Y por las personas que han empezado la ruta, recordaros que en una vez tengais sellado 15 casillas obtendreis un lote de productos de la Cooperativa Agrícola de Calafell. Además, para la feria de San Miguel (30 de septiembre al 2 de octubre) entraréis en un sorteo con diferentes premios.

Nuestra tapa: Patata ahumada, bacalao, mermelada de tomate y aceite de albahaca.

Tenéis más información en el artículo de inicio de la ruta.

Buena ruta!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.