Últims dies de la Primera Ruta de Tapes Segur-CalafellÚltimos días de la Primera Ruta de Tapas Segur-Calafell

Queden 15 dies perquè acabi la primera ruta de tapes Segur-Calafell 2011. Els que encara no la coneixeu, es el moment de descobrir els 35 locals que ofereixen una tapa estrella amb una copa de vi Castell de Calafell. El preu en tots els establiments només és de 3 €.

I per les persones que heu començat la ruta, recordar-vos que a un cop tingueu segellat 15 caselles obtindreu un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Calafell. A més a més, per la fira de Sant Miquel (30 de setembre al 2 d’octubre) entrareu en un sorteig amb diferents premis.

La nostra tapa:  Patata fumada, bacallà, melmelada de tomàquet i oli d’alfàbrega.

Teniu més informació en l’article d’inici de la ruta.

Bona ruta!Quedan 15 días para que acabe la primera ruta de tapas Segur-Calafell 2011. Los que todavía no la conocéis, es el momento de descubrir los 35 locales que ofrecen una tapa estrella con una copa de vino Castillo de Calafell. El precio en todos los establecimientos sólo es de 3 €.

Y por las personas que han empezado la ruta, recordaros que en una vez tengais sellado 15 casillas obtendreis un lote de productos de la Cooperativa Agrícola de Calafell. Además, para la feria de San Miguel (30 de septiembre al 2 de octubre) entraréis en un sorteo con diferentes premios.

Nuestra tapa: Patata ahumada, bacalao, mermelada de tomate y aceite de albahaca.

Tenéis más información en el artículo de inicio de la ruta.

Buena ruta!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.