Les nostres recomanacions Nuestras recomendaciones

Aquest cap de setmana us volem destacar alguns productes que trobareu a la nostra carta de recomanacions:

En primer lloc, us volem recomanar ostres de les ries gallegues Joaquin Fariña. Aquesta empresa selecciona i distribueix ostres planes de gran qualitat com les que us oferim.

En segon lloc, us volem destacar tres peixos adquirits a la llotja de pescadors de Vilanova i la Geltrú: corball, llenguados de platja i cuetes de rap. A més, a les nostres recomanacions també trobareu escórpora, rèmol empetxinat (rodaballo), déntol, llobarro, orada i besuc.

 A més, també podeu trobar varies llagostes vermelles de la llotja de Vilanova. Totes les llagostes són mitjanes, van dels 400 als 600gr.

Per últim, recordar-vos als amants de carn que aquests dies us proposem una carta gastronòmica de cabrit i vedella criada a Calafell. Una carn de gran qualitat gràcies al creixement natural dels animals i una alimentació a base d’ordi i farratge de camps propis.

Trobareu tota la informació a les nostres recomanacions i carta.Este fin de semana os queremos destacar algunos productos que encontraréis en nuestra carta de recomendaciones:

En primer lugar, os queremos recomendar ostras de las rías gallegas Joaquin Fariña. Esta empresa selecciona y distribuye ostras planas de gran calidad como las que le ofrecemos.

En segundo lugar, os queremos destacar tres peces adquiridos en la lonja de pescadores de Vilanova i la Geltrú: corvina, lenguados de playa y colitas de rape. Además, en nuestras recomendaciones también encontraréis cabracho, rodaballo dentón, lubina, dorada y besugo.

Además, también podéis encontrar varias langostas rojas de la lonja de Vilanova. Todas las langostas son medianas, van de los 400 a los 600gr.

Por último, recordaros a los amantes de carne que estos días os proponemos una carta gastronómica de cabrito y ternera criada en Calafell. Una carne de gran calidad gracias un crecimiento natural de los animales y una alimentación a base de cebada y forraje de campos propios.

Encontraréis toda la información a nuestras recomendaciones y carta.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.