Les nostres recomanacions Nuestras recomendaciones

Aquest cap de setmana us volem destacar alguns productes que trobareu a la nostra carta de recomanacions:

En primer lloc, us volem recomanar ostres de les ries gallegues Joaquin Fariña. Aquesta empresa selecciona i distribueix ostres planes de gran qualitat com les que us oferim.

En segon lloc, us volem destacar tres peixos adquirits a la llotja de pescadors de Vilanova i la Geltrú: corball, llenguados de platja i cuetes de rap. A més, a les nostres recomanacions també trobareu escórpora, rèmol empetxinat (rodaballo), déntol, llobarro, orada i besuc.

 A més, també podeu trobar varies llagostes vermelles de la llotja de Vilanova. Totes les llagostes són mitjanes, van dels 400 als 600gr.

Per últim, recordar-vos als amants de carn que aquests dies us proposem una carta gastronòmica de cabrit i vedella criada a Calafell. Una carn de gran qualitat gràcies al creixement natural dels animals i una alimentació a base d’ordi i farratge de camps propis.

Trobareu tota la informació a les nostres recomanacions i carta.Este fin de semana os queremos destacar algunos productos que encontraréis en nuestra carta de recomendaciones:

En primer lugar, os queremos recomendar ostras de las rías gallegas Joaquin Fariña. Esta empresa selecciona y distribuye ostras planas de gran calidad como las que le ofrecemos.

En segundo lugar, os queremos destacar tres peces adquiridos en la lonja de pescadores de Vilanova i la Geltrú: corvina, lenguados de playa y colitas de rape. Además, en nuestras recomendaciones también encontraréis cabracho, rodaballo dentón, lubina, dorada y besugo.

Además, también podéis encontrar varias langostas rojas de la lonja de Vilanova. Todas las langostas son medianas, van de los 400 a los 600gr.

Por último, recordaros a los amantes de carne que estos días os proponemos una carta gastronómica de cabrito y ternera criada en Calafell. Una carne de gran calidad gracias un crecimiento natural de los animales y una alimentación a base de cebada y forraje de campos propios.

Encontraréis toda la información a nuestras recomendaciones y carta.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada