Recomanacions cap de setmanaRecomendaciones fines de semana

Aquest cap de setmana us recomanem tots els plats que us hem preparat amb els formatges de la formatgeria Marvall que us hem presentat en l’últim article,

Amanida de formatge fresc de cabra amb tomàquet Raff, alvocats i ventresca de Tonyina
Amanida de formatge de cabra gratinat amb encenalls de pernil ibèric de gla

Flam de mató de cabra amb nous ensucrades i gelatina de mel de Calafell
Mató de cabra amb en nostre codonyat i mel de Calafell
Degustació de formatges de cabra de la formatgeria Marvall: Curat amb crosta de romaní fresc, curat amb crosta de pebre, formatge de pasta tova, Tupí de cabra.

A més recordeu que fins el 3 de juny us estem promocionant l’àpat tradicional dels pescadors de Calafell, l’Arrossejat de Calafell. El podreu tastar mitjançant un menú especial dedicat al plat d’arrel marinera del nostre poble.

A més teniu molts motius de visitar el nostre municipi ja que aquesta setmana tindrà lloc la 1era Fira del Disc de Col·leccionista de Calafell i la festa intercultural “Calafell,Tot un món”

Finalment recordar-vos que per motiu de la celebració de la Segona Pasqua obrirem diumenge a la nit i dilluns al migdia.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.