Revetlla de Sant Joan 2012Verbena de San Juan 2012

Primer de tot us convidem a celebrar la revetlla de Sant Joan al nostre restaurant. Per part nostre com cada any us tenim preparada la coca de fruita confitada, la coca de pinyons i una copa de cava per celebrar junts l’entrada d’estiu.

A més durant aquest cap de setmana us recomanem diversos plats,

Durant aquets primers dies de calor intensa us proposem varis entrants per refrescar els primers dies d’estiu calorosos. Per aquest motiu us proposem varies sopes fredes,

Sopa de tomàquet de Cal Magí, bacallà esqueixat, guarnició cruixent i  alfàbrega fresca.

Sopa freda “ajo blanco” amb anxoves del cantàbric i granité de vi blanc

Gazpacho de cireres amb  boquerons i petits tocs de formatge cremòs de cabra a l’orenga.


 

 

 

 

 

A més pels amants del tomàquet us hem preparat varies amanides de tomàquet. Tot i així us volem ressaltar una amanida per degustar diverses varietats cultivades a Cal Magí de Bonastre mitjançant la Producció Integrada.  Aquesta amanida l’acompanyem amb canònges i els tomàquets són simplement amanits amb un oli d’oliva arbequina verge extra Torclum i sal de cristalls. A més, hi afegim unes anxoves salades que combinen a la perfecció amb el tomàquet.

Amanida de canonges amb tomàquets de Cal Magí (pera, flor, Sant Marsano, cirera, raff i cor de bou) amb anxoves del Cantàbric.

I de postres durant aquesta setmana us hem preparat les tradicionals Peres de Sant Joan de dues maneres,

Peres de Sant Joan al vi blanc amb vainilla i vi negre amb espècies (Us publicarem la recepta aquest diumenge dia de Sant Joan)

Peres de Sant Joan confitades a les espècies (canyella, cardamom, pel de taronja, llimona, clau, pebre rosa, menta, marialluisa, etc) i farcides de crema catalana.


 Primero de todo os invitamos a celebrar la verbena de San Juan en nuestro restaurante. Por nuestra parte como cada año os tenemos preparada la coca de fruta confitada, la coca de piñones y una copa de cava para celebrar juntos la entrada de verano.

Además durante este fin de semana os recomendamos varios platos,

Durante estos primeros días de calor intenso os proponemos varios entrantes para refrescar los primeros días de verano calurosos. Por este motivo os proponemos varias sopas frías,

Sopa de tomate de Cal Magí, bacalao desmigado, guarnición crujiente y  albahaca fresca.

Sopa fría “ajo blanco” con anchoas del cantábrico y Granite de vino blanco

Gazpacho de cerezas con boquerones y pequeños toques de queso cremoso de cabra al orégano.

Además para los amantes del tomate os hemos preparado varias ensaladas de tomate. Aun así os queremos resaltar una ensalada para degustar diversas variedades cultivadas en Cal Magí de Bonastre mediante la Producción Integrada. Esta ensalada le acompañamos con canónigos y los tomates son simplemente aliñados con un aceite de oliva arbequina virgen extra Torclum y sal de cristales. Además, añadimos unas anchoas saladas que combinan a la perfección con el tomate.

Ensalada de canónigos con tomates de Cal Magí (pera, flor, San Marsano, cereza, raff y corazón de buey) con anchoas del Cantábrico.

Y de postre durante esta semana os hemos preparado las tradicionales Peras de San Juan de dos maneras,

Peras de San Juan al vino blanco con vainilla y vino tinto con especias (Os publicaremos la receta este domingo día de San Juan)

Peras de San Juan confitadas a las especias (canela, cardamomo, piel de naranja, limón, clavo, pimienta rosa, menta, hierba luisa, etc) y rellenas de crema catalana.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.