FormatgesQuesos

Afegim una nova categoria al nostre índex de Gastronomia, els Formatges.

En aquest nou espai agruparem tots els articles específics per aquest producte. De moment trobareu quatre articles ja publicats sobre els formatges Marvall del Vendrell, Formatge Carreu amb herbes del Pirineu, Formatge Blau del Nèt i el Formatge Tupí.  Tot i així, ben aviat us presentarem més formatges que podeu trobar a la nostra carta especialitzada.

A la nostra carta de formatges podeu trobar formatges de diverses varietats i països, però volem fer un pas més i explicar-vos les característiques i curiositats d’aquests al nostre blog.

Esperem que aquesta nova secció de formatges arribi a ser un gran llistat dels grans formatges que actualment es fan a Catalunya alhora de les referències més interessants d’arreu del món.

 Añadimos una nueva categoría en nuestro índice de Gastronomía, los Quesos.

En este nuevo espacio agruparemos todos los artículos específicos para este producto. De momento encontrará dos artículos ya publicados sobre los quesos Marvall El Vendrell, Queso Carreu con hierbas del Pirineo, Queso Azul del Nèt y el Queso Tupí. Sin embargo, pronto os presentaremos más quesos que puede encontrar a la nuestra carta especializada.

En nuestra carta de quesos puede encontrar quesos de diversas variedades y países, pero queremos dar un paso más y contaros las características y curiosidades de estos en nuestro blog.

Esperamos que esta nueva sección de quesos llegue a ser un gran listado de los grandes quesos que actualmente se hacen en Cataluña a la vez de las referencias más interesantes de todo el mundo.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.