Tapa gastronòmica: Lletons de vedella estofats al vi amb Calçot del MontmellTapa gastronómica: Mollejas de ternera al vino con Calçot del Montmell
1971
post-template-default,single,single-post,postid-1971,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tapa gastronòmica: Lletons de vedella estofats al vi amb Calçot del MontmellTapa gastronómica: Mollejas de ternera al vino con Calçot del Montmell

Durant aquestes jornades gastronòmiques que estem duent a terme amb Calçot del Montmell us proposem diversos plats en què pren protagonisme el calçot amb IGP Calçot de Valls elaborat per Jaume Solé.
Però ja des de fa un temps estem potenciant el concepte de tapa gastronòmica al nostre restaurant per tal de poder degustar alguna elaboració especial en petit format. Nosaltres reivindiquem la tapa coma una elaboració de qualitat i elaborada amb la mateixa exigència que la d’ un gran plat. Tanmateix entenem  la tapa com una eina per donar a conèixer una elaboració, tècnica o producte que pugui sorprendre als nostres clients.
Durant els primers dies de les jornades us hem ofert la tapa gastronòmica de Presa de porc i calçot del Montmell fumada in-situ. Aquesta tapa constava d’aquest tall noble del porc amb el calçot a la graella, una reducció de salsa de carn amb romesco i finalment fumada amb fum dins d’una campana de vidre.

A partir d’ara us oferim Lletons de vedella estofats al vi negre amb Calçots del Montmell. Els lletons és un producte poc conegut a Catalunya però molt reconegut a casa nostra, sobretot els mesos d’hivern. Podeu trobar tota la informació en l’article que li vam dedicar en aquests menuts. Aquests lletons estofats combinen a la perfecció amb la dolçor del calçot i alhora aconseguint un doble joc de textures al plat molt interessant.  Durant aquests dies tindreu l’oportunitat de degustar el Calçot d’una manera diferent i alhora si no coneixeu aquest menut de ben segur no us deixarà indiferent.
Abans d’acabar l’article us recomanem una recepta publicada ja al nostre blog per si us animeu a experimentar amb aquest menut mig oblidat del nostre país.

Per més informació de les jornades gastronòmiques del calçot del Montmell podeu consultar el següent article.

Durante estas jornadas gastronómicas que estamos llevando a cabo con Calçot del Montmell os proponemos varios platos en los que toma protagonismo el calçot con IGP Calçot de Valls elaborado por Jaume Solé.
Pero ya desde hace un tiempo estamos potenciando el concepto de tapa gastronómica en nuestro restaurante para poder degustar alguna elaboración especial en pequeño formato. Nosotros reivindicamos la tapa coma una elaboración de calidad y elaborada con la misma exigencia que la de un gran plato. Asimismo entendemos la tapa como una herramienta para dar a conocer una elaboración, técnica o producto que pueda sorprender a nuestros clientes.

Durante los primeros días de las jornadas os hemos ofrecido la tapa gastronómica de Presa de cerdo y calçot del Montmell ahumada in-situ. Esta tapa constaba de este corte noble del cerdo con el calçot a la parrilla, una reducción de salsa de carne con romesco y finalmente ahumada con humo dentro de una campana de vidrio.
A partir de este fin de semana os ofrecemos Mollejas de ternera estofados al vino tinto con Calçots del Montmell. Los lechones es un producto poco conocido en Catalunya pero muy reconocido en nuestra cocina, sobre todo en los meses de invierno. Puede encontrar toda la información en el artículo que le dedicamos a estos menudillos. Estos lechones estofados combinan a la perfección con la dulzura del calçot y al mismo tiempo consiguiendo un doble juego de texturas en el plato muy interesante. Durante estos días tendrá la oportunidad de degustar el Calçot de una manera diferente y al mismo tiempo si no conoce este menudilloque no le dejará indiferente.

Antes de terminar el artículo recomendamos una receta publicada ya en nuestro blog por si os animáis a experimentar con este menudillo medio olvidado de nuestro país.

Para más información de las jornadas gastronómicas del calçot del Montmell puede consultar el siguiente artículo.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.