Finalistes al CartaVí 2013Finalistas al CartaVí 2013

Aquest any hem quedat finalistes als Premis Cartaví 2013.

Estem molt contents per aquest reconeixement i d’haver arribat a ser finalistes en la nostra categoria per la província Tarragona el primer any el qual presentavem la nostra carta.

La nostra filosofia és treballar els productes de la nostra regió vinícola, així doncs a la carta de vins hi trobareu vins principalment del Baix Penedès, DO Penedès i DO Cava (podeu veure l’enllaç els vins de la nostra comarca).  A més, a la nostra carta de vins hi trobareu com a mínim una referència de cadascuna de les Denominacions d’Origen que trobareu a Catalunya.

Aquest any seguirem treballant perquè el vi de proximitat i el vi català de qualitat segueixin sent els protagonistes de la nostra carta.

Què són els Premis CartaVí?

 

 

Este año hemos quedado finalistas a los Premios Cartaví 2013.

Estamos muy contentos por este reconocimiento y de haber llegado a ser finalistas en nuestra categoría para la provincia Tarragona el primer año en que presentábamos nuestra carta.

Nuestra filosofía es trabajar los productos de nuestra región vinícola, así pues en la carta de vinos encontrará vinos principalmente del Baix Penedès, DO Penedès y DO Cava (puede ver el enlace a los vinos de nuestra comarca). Además, en nuestra carta de vinos encontrará al menos una referencia de cada una de las Denominaciones de Origen que se encuentra en Cataluña.

Este año seguiremos trabajando para que el vino de proximidad y el vino catalán de calidad sigan siendo los protagonistas de nuestra carta.

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.