Iniciem el 2015!
3446
post-template-default,single,single-post,postid-3446,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Iniciem el 2015!

Avui hem tornat obrir les portes amb la il·lusió i les ganes de treballar i apropar-nos la nostra cuina i passió per tot el que envolta la gastronomia. Esperem que aquest any us poguem fer gaudir del menjar i el beure amb dels productes de qualitat i ben elaborats, tant de manera tradicional com amb tocs d’innovació.

Aquest any continuarem amb les activitats del col·lectiu Terra i Taula però també iniciarem més iniciatives pròpies per fer-vos gaudir d’àpats especials i que no us deixin indiferents.

Finalment recordar-vos que hi ha productes i plats d’hivern que podreu gaudir al nostre restaurant:

– Aquest cap de setmana Iniciem temporada amb plats elaborats amb Calçot del Montmell (IGP Calçot del Montmell).

– També és temps de Xató, l’amanida per excel·lència del Penedès . Ben aviat, podreu gaudir d’un menú especial com a participants de la Ruta de Xató.

– Verdures d’hivern autòctones del Penedès, com l‘espigall. Entre altres productes d’horta ecològica Camp de la Sort de Bonastre.

Esperem que aquest any ens seguiu fent confiança com ho feu ja des de varies dècades. Us proposem visitar el nostre blog sovint per tal d’estar ben informat de les nostres propostes, receptes, productes, etc.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.