El Calçot del Montmell a la nostra taula
3680
post-template-default,single,single-post,postid-3680,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

El Calçot del Montmell a la nostra taula

 

Des de fa unes setmanes hem iniciat la campanya de Calçots. El nostre restaurant treballa amb calçot IGP Calçot de Valls elaborats per Jaume Solé com a Calçot del Montmell. Aquest any han sigut guanyadors al premi al millor Cultivador de Calçots de la IGP Calçot de Valls i amb aquesta ja en són 6 d’edicions com a guanyador.

Des del 2012 que cada any treballem únicament amb aquest Calçot per la seva qualitat extraordinària i única. Un any més el col·lectiu Terra i Taula ha organitzat una campanya amb Calçot en què us hem preparat diversos plats amb aquest producte de qualitat del Baix Penedès:

– Amanida de Calçot del Montmell i magret curat d’ànec
– Bacallà gratinat amb all i oli d’alls confitats amb fons de crema de Calçot del Montmell i sobrassada
– La cuixa de cabrit farcida amb Calçot del Montmell i mil fulls de patata i escarxofa
– Les cuetes de Rap de la llotja de Vilanova amb Calçot del Montmell
Aquests plats els podeu trobar a la carta o al menú que poden variar al llarg de la setmana.
Estigueu  atents a la web de www.terraitaula.cat i de les seves activitats paral·leles a la jornades gastronòmiques.
Calçot del Montmell

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.