Entrevista a Idiosincràsia Vendrellenca

El passat divendres vaig ser el convidat de l’Àlvaro Quiròs al programa Idiosincràsia Vendrellenca de Ràdio Vendrell. Una entrevista per tal de conèixer una mica de nosaltres com a restaurant, l’experiència professional al llarg dels anys d’aprenentatge i algunes reflexions al voltant de la cuina, la gastronomia i el Baix Penedès gastronòmic. A continuació us deixem l’enllaç del programa. Esperem que en gaudiu d’aquesta conversa va ser molt molt dinàmica i àgil en què vam tractar temes diversos i interessants.

També recordar-vos que al nostre canal de Youtube hi trobareu més continguts audiovisuals com receptes, entrevistes o reportatges. https://www.youtube.com/user/vellpapiol

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.