Entrevista a Idiosincràsia Vendrellenca
3952
post-template-default,single,single-post,postid-3952,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Entrevista a Idiosincràsia Vendrellenca

El passat divendres vaig ser el convidat de l’Àlvaro Quiròs al programa Idiosincràsia Vendrellenca de Ràdio Vendrell. Una entrevista per tal de conèixer una mica de nosaltres com a restaurant, l’experiència professional al llarg dels anys d’aprenentatge i algunes reflexions al voltant de la cuina, la gastronomia i el Baix Penedès gastronòmic. A continuació us deixem l’enllaç del programa. Esperem que en gaudiu d’aquesta conversa va ser molt molt dinàmica i àgil en què vam tractar temes diversos i interessants.

També recordar-vos que al nostre canal de Youtube hi trobareu més continguts audiovisuals com receptes, entrevistes o reportatges. https://www.youtube.com/user/vellpapiol

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.