Finalistes al CartaVí 2013Finalistas al CartaVí 2013
2526
post-template-default,single,single-post,postid-2526,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Finalistes al CartaVí 2013Finalistas al CartaVí 2013

Aquest any hem quedat finalistes als Premis Cartaví 2013.

Estem molt contents per aquest reconeixement i d’haver arribat a ser finalistes en la nostra categoria per la província Tarragona el primer any el qual presentavem la nostra carta.

La nostra filosofia és treballar els productes de la nostra regió vinícola, així doncs a la carta de vins hi trobareu vins principalment del Baix Penedès, DO Penedès i DO Cava (podeu veure l’enllaç els vins de la nostra comarca).  A més, a la nostra carta de vins hi trobareu com a mínim una referència de cadascuna de les Denominacions d’Origen que trobareu a Catalunya.

Aquest any seguirem treballant perquè el vi de proximitat i el vi català de qualitat segueixin sent els protagonistes de la nostra carta.

Què són els Premis CartaVí?

 

 

Este año hemos quedado finalistas a los Premios Cartaví 2013.

Estamos muy contentos por este reconocimiento y de haber llegado a ser finalistas en nuestra categoría para la provincia Tarragona el primer año en que presentábamos nuestra carta.

Nuestra filosofía es trabajar los productos de nuestra región vinícola, así pues en la carta de vinos encontrará vinos principalmente del Baix Penedès, DO Penedès y DO Cava (puede ver el enlace a los vinos de nuestra comarca). Además, en nuestra carta de vinos encontrará al menos una referencia de cada una de las Denominaciones de Origen que se encuentra en Cataluña.

Este año seguiremos trabajando para que el vino de proximidad y el vino catalán de calidad sigan siendo los protagonistas de nuestra carta.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.