Un Baix Penedès que també es reivindica dolçUn Baix Penedès que también se reivindica dulce

El proper dilluns 9 de juny el col·lectiu Terra i Taula ha organitzat una nova jornada per potenciar el Baix Penedès més gastronòmic. Aquesta vegada ho farà desde la vessant més dolça. A més s’aprofitarà per presentar dos nous integrants que sumen experiència, ganes de compartir y potenciar la comarca, La Roser Deulofeu (melmelades Cal Lluch) i Oriol Rossell (l’Obrador). En la següent foto podeu veure algunes elaboracions dolces que hem elaborat amb aquestes melmelades:

En aquest acte tots els cuiners del col·lectiu convertiran els productes en elaboracions dolces i alhora es farà un tast de vins dolços dels cellers. Una jornada única que us permetrà conèixer el Baix Penedès d’una manera diferent i gastronòmica. Aquesta activitat tindrà lloc en un lloc idíl·lic com és el celler Jané Ventura situat a Mas Vilella a la Bisbal del Penedès.

Per part nostre farem una elaboració d’un dels berenars tradicionals de la zona amb oli d’oliva verge extra Torclum. Us hem preparat dues versions diferents del Pa, oli i xocolata (En aquest article ja podeu trobar algunes versions). Al nostre restaurant sempre hem versionat aquestes postres/berenar i volem presentar una nova versió per aquest 2014 en què a més el comensal pot endur-se a casa. Ben aviat us presentarem article sobre aquesta nova iniciativa.

A més per part nostra també farem una versiona salada/dolça amb melmelada de Calçot del Montmell per tal que tot i què no és un producte de temporada tenim feta aquesta conserva dolça per aquest acte.

Podeu trobar tota la informació de l’activitat i com fer les reserves al següent enllaç.

 El próximo lunes 9 de junio el colectivo Terra y Taula ha organizado una nueva jornada para potenciar el Baix Penedès más gastronómico. Esta vez lo hará desde la vertiente más dulce . Además se aprovechará para presentar dos nuevos integrantes que suman experiencia , ganas de compartir y potenciar la comarca , Roser Deulofeu ( mermeladas Cal Lluc ) y Oriol Rossell ( el Obrador ). En la siguiente fotografia ja podeis ver algunas elaboraciones dolces que elaboremos con las melmeladas:

En este acto todos los cocineros del colectivo convertirán los productos en elaboraciones dulces y a la vez se hará una cata de vinos dulces de las bodegas . Una jornada única que le permitirá conocer el Baix Penedès de una manera diferente y gastronómica . Esta actividad tendrá lugar en un lugar idílico como es la bodega Jané Ventura situado en Mas Vilella a la Bisbal del Penedès .

Por nuestra parte haremos una elaboración de una de las meriendas tradicionales de la zona con aceite de oliva virgen extra Torclum . Hemos preparado dos versiones diferentes del Pan, aceite y chocolate ( En este artículo ya puede encontrar algunas versiones ) . En nuestro restaurante siempre hemos versionado este postre / merienda y queremos presentar una nueva versión para este 2014 en el que además el comensal puede llevarse a casa . Pronto os presentaremos un artículo sobre esta nueva iniciativa .

Además por nuestra parte también haremos una versiona salada / dulce con mermelada de Calçot del Montmell para que todo y que no es un producto de temporada tenemos hecha esta conserva dulce para este acto.

Puede encontrar toda la información de la actividad y cómo hacer las reservas en el siguiente enlace .

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.