El Taller dels Sentits amb Most Suc de Vida
2809
post-template-default,single,single-post,postid-2809,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

El Taller dels Sentits amb Most Suc de Vida

Segona setmana de mes i us proposem una nova tarda gastronòmica per tal d’aprofundir, aprendre i sobretot passar-ho bé amb el vi i/o el producte. Les darreres edicions van ser: La cultura de l’oli a través del Tast / Sopar Maridatge invers amb Sicus / La cultura del Brandi a través del tast / El Pernil ibèric de gla i el seu maridatge En aquesta ocasió us hem preparat:

EL TALLER DELS SENTITS AMB  MOST DE RAÏM SUC DE VIDA

Dia i hora: Dissabte 14 de juny a les 18:45h
Activitat només amb reserva previa: 977- 691349 / info@vellpapiol.com / Places limitades
Preu: 5 € /persona / Inclou ampolla de Most per seguir-ne gaudint a casa
Tast dirigit per Daniel Pascual de Suc de Vida.

Us presentarem el Most Suc de Vida de mans del seu elaborador, Daniel Pascual. Us desvetllarem tot sobre aquest producte natural i ecològic , les seves característiques, varietats, propietats, elaboració i valors al voltant del most. Al final del taller descobrireu que el most Suc de Vida és més que un suc de la fruita del nostre entorn, el raïm. Un producte per gaudir-lo a casa amb tota la familia, petits i grans.

Un producte que nosaltres ja fa un any que tenim pels més petits que ens visiten i que alhora utilitzem a la nostra cuina dolça. Aquí teniu enllaç del que hem fet.

Taller dels sentits

La secció de les olors:

Olors a cegues de producte
Abans de començar amb el most us proposarem fer una prova d’olors a cegues amb diversos productes frescos o elaborats que podreu trobar amb el most de raïm però també amb els vins ja comercialitzats.
Un exercici per tal de conèixer i aprendre a detectar les aromes que desprenen les diverses varietats de raïm-most-vi.

La secció del most:

Tast a cegues del most

Un cop hem descobert les aromes d’alguns dels productes anirem a identificar-los i a situar-los amb un tast a cegues amb 4 varietats de most de diferents raïms (blanc i negre).
Quines olors trobarem?
Realment existeixen les aromes varietals?
Podem identificar les varietats que tastem sense veure-la?
El gust que trobarem en boca es modifica segons la varietat? Les diverses varietats mostraran  mateixes sensacions d’acidesa, gust, dolçor, persistència,etc?

Tot això ho descobrirem fent un tast a cegues dirigit amb el viticultor. Un taller en què aprendreu sobre el MOST però també us ajudaran a entendre molts aspectes sobre el vi. Un taller que no us deixarà indiferents i que us sorprendrà.

Secció de les sensacions:

Un cop hem desvelat les 4 varietats tastades i hem après els trets varietals de cadascuna d’elles us proposem gaudir del most d’un altra punt de vista:

Degustació de Espu-most : Un Most refrescant, afruitat, tàctil i viu!

La queixalada de most: Us proposem gaudir del most a través de la queixalada. Dues petites degustacions:
La Maduixa-Merlot i làctic
El Mashmallow “Nube” de Macabeu

Una tarda en què ens ho passarem molt bé, gaudirem d’un producte narual, aprendrem tots plegats  i entendrem molts aspectes del tast de vins…tot gràcies al most suc de vida!

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.