Recomanacions Setmana Santa – CalafellRecomendaciones Semana Santa – Calafell

Per aquesta setmana santa us remarcar varies propostes i plats que podreu trobar a la nostra carta fixe, menú i carta de recomanacions.

Primer de tot informar-vos que la nostra temporada de plats amb Calçot del Montmell està a punt d’acabar i per tant arribem els últims dies en què podreu trobar calçot a la nostra carta i menú diari. Però a canvi trobareu altres amanides que hem afegit com les de favetes amb anxoves del cantàbric  i vinagreta de nyores o l’amanida de bacallà fumat amb vinagreta de remolatxa de temporada de Camp de la Sort. Recordeu que les nostres amanides estan elaborades amb productes d’un dels altres productors de la comarca, Hort de la Tona.

A més podreu gaudir del marisc de la llotja de Vilanova com les tallines saltejades a l’all, el cargol punxenc, popets saltejats o les magnífiques espardenyes.

A més ja comencem a tenir les primeres ortigues de mar arribades de l’Ametlla de mar que les podreu gaudir amb tempura.

Ortigues de mar fresques

I com sempre el peix de la llotja comprat directament a la llotja de Vilanova que ens permet aconseguir comprar les millors peces de palangre del port. Consulteu totes les nostres opcions a les recomanacions però podreu gaudir de Filets de llenguado a la crema de galeres, Filets de Sant Pere amb vieires i alls tendres, Cuetes de rap amb Calçot del Montmell, etc.

Suquet d'escòrpora y espardenyes

I com a vins us proposem algunes novetats:

Com a vi blancs: Ilercavònia del celler Altavins de ls DO Terra Alta, l’Heus blanc del celler la Vinyeta de la DO Empordà i finalment un vi natural del Baix Penedès, El Vinyater 2011 de Partida Creus. Tampoc no us voldríem deixar de recomanar un altra vi de la comarca, el Xarel·lo 2011 fermentat en àmfores d’argila de Sicus i què gairebé estan esgotades les ampolles d’aquesta anyada, per tant no desaprofiteu l’oportunitat de gaudir de l’essència i terrer que ara es transmet amb la seva major plenitud.

Finalment, si us decanteu pel negre aquesta mes us proposem que tasteu el Rombes d’Arlequí 2009 del celler Mas Vincenç de la DO Tarragona  o el Barthomeus negre del Celler Bartomeus de Sant Salvador- el Vendrell amb DO Penedès.

Recordeu que diumenge i dilluns al migdia els cafès seran acompanyats amb la nostra tradicional Mona de Pasqua.  A més, si voleu elaborar-la podeu consultar la recepta a la nostra web.

 

 Para esta semana santa os recomendamos varias propuestas y platos que podréis encontrar en nuestra carta fija, menú y carta de recomendaciones.

Ante todo informaros que nuestra temporada de platos con Calçot del Montmell está a punto de terminar y por tanto llegamos a los últimos días en que lo podrá encontrar calçot en nuestra carta y menú diario. Pero a cambio encontrará otras ensaladas que hemos añadido como las de habitas con anchoas y vinagreta de ñoras o la ensalada de bacalao ahumado con vinagreta de remolacha de temporada de Camp de la Sort. Recuerda que nuestras ensaladas están elaboradas con productos de uno de los otros productores de la comarca, Hort de la Tona.

Además podrá disfrutar del marisco de la lonja de Vilanova como las tallines salteadas al ajo, el cañadilla, pulpitos salteados o las magníficas “espardenyes” o cohombros de mar.

Además ya empezamos a tener las primeras ortigas de mar llegadas de la Ametlla de mar que las podréis disfrutar con tempura.

Y como siempre el pescado comprado directamente en la lonja de Vilanova que nos permite conseguir comprar las mejores piezas de palangre del puerto. Consulte todas nuestras opciones a las recomendaciones pero podrá le recomendamos disfrutar de los Filetes de lenguado a la crema de galeras, Filetes de San Pedro con vieiras y ajos tiernos, Colitas de rape con Calçot El Montmell, etc.

Y como vinos os proponemos algunas novedades:

Como vino blanco: Ilercavònia la bodega Altavins de ls DO Terra Alta, el Heus blanc de la bodega la Vinyeta de la DO Empordà y finalmente un vino natural del Baix Penedès, El Vinyater 2011 de Partida Creus. Tampoco os queremos dejar de recomendar otra vino de la comarca, el Xarel.lo 2011 fermentado en ánforas de arcilla de Sicus y que casi están agotadas las botellas de esta añada, por lo tanto no desaprovechéis la oportunidad de disfrutar de la esencia y terruño que ahora se transmite con su mayor plenitud.

Finalmente,si os  decantais por un vino tinto estes mes os proponemos que probéis el Rombes d’Arlequí 2009 de la bodega Mas Vincenç de la DO Tarragona o el Barthomeus negro de la Bodega Bartomeus de San Salvador-El Vendrell con DO Penedès.

Recuerde que el domingo y lunes al mediodía los cafés serán acompañados con nuestra tradicional Mona de Pascua. Además, si desea elaborarla puede consultar la receta en nuestra web.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.